Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor meglátok egy párt ahol a lány csinos mindig a szemébe nézek és azon gondolkodom hogy mutassam meg neki hogy jobb vagyok a barátjánál. Ez normális?
Nem vagy normális. Túl nagy az arcod. Honnan tudod, hogy éppen annak a lánynak te jobban kellenél?
Miért nem szingil csajokra hajtasz?
Egyébként, ha szingli lennék se kellenél nekem. El vagy szállva magadtól és gondolom a semmire.
ha valóban jobb lennél már megmutattad volna sokszor..
csak ugye tojsz, hogy lehet, hogy nem is akkora balek a fószer..
helyes, gondold is át mielőtt cselekszel..
meg az én csajomnál már csak akkor vergődj ha felfejlődött a menekülési technikád..
na ég veled!
# 5/6
Semmi szükségem menekülési technikákra ugyanis nem menekülök el tőled és senkitől sem! Miért tenném?
Ha te tényleg jobb vagy szemmel láthatóan a barátjánál akkor keress egy igényesebb csajt aki az igényesebb srácokra bukik mint amilyen te is vagy (feltételezem).
Ami tény hogy a lányokban van egy olyan ösztön ami szerint minél jobban nyomulsz annál kevésbé kellesz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!