Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz normális, csinos lányt találni fiatal felnőttként? Miért van túlkínálat a fiúkból mindenhol? És miért tűnik úgy, hogy több lány van kapcsolatban, mint fiú?
Jógázni ne menj, ott is sok a kan. A rúdtáncot tán kevesebb hapsi próbálja be.
30/f
Basszus nem értem a pasikat. Nyilván, ha én egy alacsony, sportos alkatú csaj vagyok, akkor egy alacsony, sportos srácot keresek. Nem értem, hogy ez miért magas elvárás? Talán inkább neked van túl magas elvárásod, és észre sem veszed azokat a csajokat, akik illenek hozzád.
Amúgy nyugodtan mehetsz jógázni, de elárulom, edzőterembe (aerobik, jóga stb) nem azért mennek a csajok, hogy pasizzanak. Jógán inkább idősebb nők vannak többségben. Más edzéseken (tabata, jumpingfit, alakformáló, zsírégető) szoktak lenni fiatalabb lányok. Talán próbálkozz a hot ironnal, de ott azért vannak pasik is, mivel egy súlyzós, csoportos edzésről van szó. De bőven vannak fiatalabb csajok.
"Amúgy nyugodtan mehetsz jógázni, de elárulom, edzőterembe (aerobik, jóga stb) nem azért mennek a csajok, hogy pasizzanak. "
Na igen, ez a másik. De akkor mégis hova menjek, ami nincs tele nálam jobb pasikkal??
Normális, csinos lányt akarsz....hmm...
Szóval te normális, helyes fiúnak tartod magad?
#5 ja persze, mert a csajokat érdekli az érdekes hobbi.
Voltam kiállításon, ami számomra érdekes és újdonságnak is számít.. látogatók 90%a férfi volt.
"A létezésednek ennyi az értelme?"
Fiú vagyok, szexelni akarok. Nagyobb a libidóm, mint neked. Lehet tagadni, lehet felháborodni, jöhetnek a hülye feminácik meg genderhívők, de ez van. Ez biológiai tény, akinek minden percben 1500 ivarsejtje termelődik tömegesen, és egekben van a tesztoszteronszintje, az jobban vágyik a szexre, mint aki két petét érlel meg havonta és alig van benne tesztoszteron.Törődj bele. Mondanám, hogy majd egyszer talán megérted, de lehet, hogy sohasem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!