Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy 25 év fölött nőként már nagyon nehéz párt találni, mert a korban illő, valóban normális férfiak már elfogynak akkorra?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 19:24
1/14 anonim válasza:
27 éves pasi vagyok és nem találok normális lányt
2/14 anonim válasza:
Ez csak egy népi hiedelem.
Nekem elhiheted.
3/14 anonim válasza:
Ha tudnád hogy a valóban normális lányok mennyivel hamarabb el szoktak fogyni mint a férfiak, akkor nem kérdeznél ilyet...
4/14 anonim válasza:
Én 26 évesen találtam meg a mostani párom ;)
5/14 anonim válasza:
Már hogy lenne nehéz ? Ott vannak a negyvenesek. ....óó még 10 év b..sszameg>.<
30/f
6/14 anonim válasza:
25 év feletti nők általában 30 feletti, de 40 alatti pasikkal szoktak összejönni.
7/14 anonim válasza:
Teljes mértékben hülyeség. Én 26/f vagyok és van még pár normális barátom aki velem egykorú és egyedülálló. Fiatalon (a mi korosztályunk még annak számít) tud magának párt találni az ember csak nagyvárosban kell élni. Több ember=több lehetőség. :)
8/14 anonim válasza:
"Imádom", amikor valaki sztereotpikusan gondolkodik téves hiedelmekkel megspékelve. -.-
9/14 anonim válasza:
27 vagyok, a párom 34 lesz és 5 éve vagyunk együtt! Bocs de én ebben nem hiszek,hogy x kor felett bármelyik nemnek nehéz párt találni!!
10/14 anonim válasza:
itt vagyok és normálisnak tartom magam.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!