Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont a rendes, magabiztos férfiaknak nehezebb párt találni, akik tényleg családot szeretnének és normális kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de én teljesen így látom a helyzetet. Már nem is tudom, mennyi ismerkedésem (talán 10) + most egy nővel - okozott csalódást.
A most "kialakulófélben levő" pedig azt mondta, hogy neki idő kell arra hogy megnyiljon és hogy kapcsolatba bonyolódjon, és megkaptam tőle, hogy szeretne kapcsolatot és hogy ő pont ilyen érzelmi világú férfire vágyik, de hogy neki az élethelyzete és a tanulmányai ezt nem engedhetik meg és hogy 4 évvel fiatalabb vagyok nála, és hogy ez zavarja. Én sem találkoztam ilyen meglepően rendes nővel, de ezen kiakadtam.
2018. nov. 9. 21:33
21/21 anonim válasza:
Kérdező a kiszemelted, a 30-31 éves diáklány hol tanul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!