Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom lusta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom lusta? Lehet valahogyan orvosolni? Hogy beszéljek erről vele nyugodtan?

Figyelt kérdés

Öt év után jöttem rá, hogy kimondjam magamnak, hogy ő lusta. Nem úgy, hogy nem csinálja meg, amit kérek, csak két óra múlva, nem úgy, hogy nem viszi le a szemetet vagy ilyenek.

Lassan egy éve dolgozhatna már az egyetem után, de ő még mindig otthon ül a szüleinél és nem csinál semmit. És ez nem zavarja. Nem keres munkát, pedig biztos jó fizetést kapna (a pénz sem motiválja? pedig költeni szereti). Megírtam az önéletrajzát, motivációs levelét, kerestem állásajánlatokat, elérhetőségeket (édesapám a cégénél még interjút is összehozott neki), de semmi... Sajnos ezt tanulta a szüleitől és nagyon nem örülök neki (nem élnek valami jól, mi viszont igen, a szüleim dolgoznak, és a párom gyakran beszól, hogy zsidók és burzsujok vagyunk, mert van pénzünk).

Ráadásul csak 20 km-re lakunk egymástól, vonattal mindkettőnk ingyen utazik, gyakran járnak a vonatok, öt éve szeretjük egymást, és így is (nyáron!, amikor nincs suli és ugye munka se) csak hetente egyszer találkozunk (jó esetben). Ha nem szeretne velem lenni, nem lenne velem öt éve, vagy tévedek? És csak engem bánt folyton, hogy velem nem lehet semmit csinálni.

Egyre lustább és mindent az utolsó utáni pillanatban csinál meg.

Tegnap kimondtam magamban, hogy ha az év végéig sem keres, talál munkát, szakítok vele.

2020. aug. 26. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

De ezt neki is mondd el, ha meg akarod menteni a kapcsolatod, mert ő nem gondolatolvasó.

Kitartás, igazad van!

2020. aug. 26. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
12 éve élek ilyen emberrel, sajnos a felesége vagyok gyerekekkel. Ha elfogadsz egy tanácsot, most menekülsz még tudsz, ne járj úgy mint én, aki már nem tud
2020. aug. 26. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Hallod ez már most úgy hangzik, hogy pár év múlva a szolgája leszel, ha nincs jó kedve meg is ver. Te meg majd véded, hogy hát szeret ő csak hát ilyen, nehez mutatja ki stb.
2020. aug. 26. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Hagyd el szerintem, azok a tanult minták amik nevelés során beleivódtak azokat gyötrelmesen nehéz megváltoztatni, ha pedig ő nem küzd tudatosan ellenük, akkor lehetetlen. (Leírásod alapján nem úgy tűnik.)

Neki elég az hogy felkel, és van mit enni. Eltölti a napot a szöszmötöléssel, ha esetleg van valami léhűtő meló duzzogva az is oké, de azon felül semmi extra erőfeszítés.

Egy egészséges ember ennél többre vágyik, ez az ingerszegény kallódás a legtöbbünknek kevés. Intenzívebb ingerekre (éleményekre) van szükségünk, megtölteni valami értelmessel a napokat. Minden napod unalmas, szürke, lehangoló hétköznap lesz mellette, ami neki alapállapot, de neked egyenes út a boldogtalansághoz, kiégéshez.

2020. aug. 26. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Azt hogy minek égeted magadat egy ilyen lusta herével, szerintem te se tudod.

Ha meg az a válasz, hogy 'de szeretem', akkor szeressed csendben, és keszulj fel az életed végéig való eltartasara.

2020. aug. 26. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott...

2-es, te miért ne tudnád otthagyni? Ha ő se dolgozik, semmit nem veszítesz azzal, hogy nem maradsz vele.

2020. aug. 27. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem mit akarsz még 4 hónapig ezzel az emberrel. Egy éve csak vakarja a tökeit, a családodat leszólja, ráadásul zsidózik is. Már ennyiből lejön hogy egy igazi sutyerákot sikerült kifognod. Te meg ahelyett, hogy kidobnád, még vársz, hogy hátha egyszer csak nem lesz majd ekkora bf.sz. Te tudod, de szerintem megjeleni is kínos egy ilyen emberrel, magadat égeted vele.
2020. aug. 27. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
'gyakran beszól, hogy zsidók és burzsujok vagyunk, mert van pénzünk' - a faszid hányadek természetet, kisebbségi komplexusat semmilyen munka nem fogja megváltoztatni. Feleslegesen reménykedsz a semmiben. Ha el akarod hagyni, akkor emeled fel a fenekedet a langyos fosbol, aztan rakd ki ezt a senkit.
2020. aug. 27. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:

gusztustalan ez a fiú. kényelmes vagy neki heti egyszer, meghallgatod, lefekszel vele esetleg, megírod az életrajzát, (esetleg a diplomamunkáját nem te írtad?) felneveled, lassan te fogod eltartani. és még ő szólogat be neked, te meg tűröd :D

nem tudom miért fektetnél bele még 4 hónapot egy ilyen alacsony szinten vegetáló senkibe.

2020. aug. 31. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!