Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy érdeklem-e? Többi lent..
Figyelt kérdés
Jelenleg ismerkedem egy férfival, netes ismeretség, viszont sehogy sem tudok kiigazodni rajta..
Elméletben nagyon akarja ezt az egészet, de a megbeszélt randit lemondta az utolsó pillanatban és egy jó ideig most nem is tudunk újat megbeszélni, mert sokat dolgozik. Azóta alig ír vissza(kb.1 napjába telik válaszolni), de kérdezget, hogy hogy vagyok, stb..
Az lenne a kérdésem, hogy az én helyemben mit lépnétek? Hogyan tudnám kideríteni, hogy érdeklem-e vagy sem? Mivel késztethetném arra, hogy lépjen valamit?
2021. szept. 8. 22:55
1/9 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy ez az egész kb.3 hete megy így..
2021. szept. 8. 22:55
2/9 anonim válasza:
Akár érdekled akár nem , ha ebben a fázisban amikor a legjobbat kellene nyújtani mi lesz később
4/9 A kérdező kommentje:
2-es: én is ettől félek, mert az elmaradt randinkra nagyon készültem, ő meg még egy rohadt üzenetet sem tudott írni egész nap, hogy nem ér rá..
2021. szept. 8. 23:09
5/9 anonim válasza:
ha tanakodnod kell azon hogy érdekled-e akkor a válasz az hogy nem. ha odalenne érted, kimutatná
6/9 anonim válasza:
Keress olyat, akit érdekelsz, ennél sose leszel első.
7/9 anonim válasza:
Volt már egyáltalán személyes találkozó?
8/9 anonim válasza:
Ne eröltess semmit, mert amit akar az ember, arra mindig lesz idő és lehetőség.
Amikor már magyarázkodik valaki, meg álandóan kitérőket keres, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!