Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi során hogyan tudom kideríteni az illetőről, hogy mennyi pénze lehet és van -e saját autója?
Figyelt kérdés
Nyílván nem szeretnék rákérdezni konkrétan.2021. júl. 3. 17:06
1/11 anonim válasza:
Én a felső 10%-ba tartozom, de az első randin ezekhez nem sok közöd van.
Ha viszont sejteni kezdem, hogy efelé puhatolózol kb ott vetek véget a randinak, ha már egyből ez a fontos. :)
28F
2/11 anonim válasza:
Qurva gáz. Már eleve az is, hogy ez érdekel..
Incel allert!
4/11 anonim válasza:
Megkérdezed mit dolgozik és mióta.
Abból ki lehet következtetni a jövedelmi helyzetét.
Kocsi miért fontos?
Lehet pár millióért menő kocsit venni, van akinek az a legnagyobb vagyona, más meg nem akar villogni ilyenekkel, mert nem érdekli.
A huszonmilliós autó már más kategória, abba bele kell ülni és akkor látod.
6/11 anonim válasza:
#5 de a kérdező egy pasi.
Ez kb a hatezredik kamu kérdése itt.
7/11 anonim válasza:
Ettől még nem változik a tény hogy ilyen nő nekem nem kellene.
8/11 moozygoo válasza:
Honnan tudod, hogy ugyanaz, ha anonim ?
9/11 anonim válasza:
Megkérdezed.
Nem beszéltek egy nyelvet, vagy miért tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!