Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Látásból hogy lehet kideríteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látásból hogy lehet kideríteni, hogy egy lányt érdekli a saját neme?

Figyelt kérdés

Sajnos sok lány van,aki akkor sem mondja ha jóban lennénk,mert nem merik.De így nagyon nehéz az ismerkedés.Hülyeség de látásra meg lehet mondani valakiről?

L

2017. szept. 29. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Állítólag a kisujjon hordott gyűrűből. De már annyira általnos, hogy a szubkultúra biztos kitalált valami újat
2017. szept. 29. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Van amelyik lányon lehet látni, de még az sem garantált. Csak látásból szerintem nem nagyon lehet, ha esetleg ismered akkor kérdezgetheted olyan dolgokról amikből le lehet szűrni azt, hogy ő a saját neméhez vonzódik e.
2017. szept. 29. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
#1 a hüvelykujj gyűrűre gondolsz? :D a kisujj feljesen mást jelent. De valóban azt mondják a hüvelykujj gyűrűre, hogy a melegek vagy a melegpártik hordják. Nos, kedves kérdező, talán ezt nézheted. Én sok ilyen lányon láttam már, akik tudatosan hordják. Nekem speciel nincs rá szükségem, aki tudja mit kell nézni az látja. Szerintem próbálj a viselkedésre meg a jellemre menni. Ha egy lány a hosszú haja meg a nőiessége ellenére is úgy közlekedik, mint aki mindjárt szétesik, laza. Persze nem mindig jön ez be. Azért a mai lányok 50%-a volt vagy kipróbálná lánnyal, szóval a beégésen kívül semmit sem veszíthetsz. Szerintem is nehéz ismerkedni, mert félénkek vagyunk, vagy nem is értem. Az ilyen csajok amúgy ha beszélgetsz velük valamivel biztos lebuktatják magukat. Sorozat, színész, vagy valami meleg témában tuti jártas az érintett illető. Sok sikert :) 17/L
2017. szept. 29. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Nos rajtam egyaltalan nem latszik, a legtobben el sem hiszik😅😅 De az utolso valaszolonak igaza van, ha beszelgetsz vele,szint biztos, hogy ki fog derulni😁 En is mindig elszolom magam az ilyenekkel, mint sorozatok, színészek es hasonlok😄

18/l

2017. szept. 29. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
"Akkor sem mondja meg ha jóban lennénk,mert nem meri". "De így nagyon nehezen megy az ismerkedés". Ez a két kijelentés üti egymást. Ha valaki nem akarja elmondani és akkor sem mondaná el, ha jóban lennétek, akkor (mégha a nők erdeklik is), nem érdekled őt, vagyis nem kell hogy megtudd kihez vonzodik,ugysincs nála esélyed. Akit érdekelsz az majd kezdeményezni fog.
2017. okt. 1. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. dec. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!