Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sétálás nélküli randi ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sétálás nélküli randi ötletek?

Figyelt kérdés
Második randim lesz egy sráccal. Az elsőn kávéztunk és sétáltunk a Duna parton, de mint kiderült 2 hete műtötték és igazából pihennie kéne. Mondtam, hogy talán meg kéne várni még azt a 4 hetet, amíg felépül, de hallani sem akar róla. Lemondani a randit nem akarom, nehogy azt higyje csak le akarom rázni. Szóval valami olyan megoldás kellene, ahol nem kell megerőltetnie magát fizikailag, de egy kávézásnál azért izgalmasabb. Valami tipp?

2021. szept. 9. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem mindegy, mivel lett műtve.
2021. szept. 9. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Étterem, mozi, színház, rooftop mozi, stb.
2021. szept. 9. 11:39
 3/14 anonim ***** válasza:
6%
Hát akit 2 hete műtöttek, és nem tartja be az orvosi utasításokat, azt dobnám.
2021. szept. 9. 11:49
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Filmezzetek! :) Vagy ha azt nem, menjetek le Balcsira pihenni
2021. szept. 9. 12:05
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

3#

A srácnak fontos hogy a lánnyal legyen. Én is megyek, ha törik ha szakad, ha én valakivel lenni akarok.

2021. szept. 9. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem mindegy mivel műtötték. Lehet fekvést ajánlottak neki és hogy ne mozogjon, akkor meg mindegy mit csinálnátok. De lehet nem volt komoly és akkor pedig azért mindegy.

Ha ennyire akarjátok és biztonságosnak látja, a legtöbb értelme annak van ha pl. az otthonához legközelebbi parkba kiültök egy padra beszélgetni. Így nem kell sokat utaznia, ott van egy köpésre, jóval kevésbé megterhelő.

De azt is nyugodtan teheted, hogy nem mész bele, megmondod neki hogy majd 2 hét múlva, addig pihenjen. Tök mindegy tetszik-e neki vagy nem, mindegy mit gondol vagy hisztizik; ha nem akarsz kockáztatni, akkor elmondod az okait és felajánlod a következő találka időpontját. Ha ezen balhézik mint egy 5 éves kisgyerek, akkor legalább kijött egy sajnálatra méltó énje, ami alapján tudsz dönteni akarod-e egyáltalán folytatni ezt még.

2021. szept. 9. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

"A srácnak fontos hogy a lánnyal legyen. Én is megyek, ha törik ha szakad, ha én valakivel lenni akarok."

Ja, aztán nem gyógyul meg rendesen, és lehet tovább ápolgatni.

Neeem, az ilyen nagy red flag, ez a macsóskodó, "csakazértis" attitűd. Az egészsége legyen fontosabb, mint a punci.

2021. szept. 9. 12:52
 8/14 A kérdező kommentje:
A bokáját műtötték, meccs közben megsérült. Feküdnie nem kell, de nem szabad nagyon terhelnie, csak szép fokozatosan. Dolgozni is elmegy, vezetni is simán tud, meg járni is, de azért nem örülök neki, hogy nem pihen és nem akarom, hogy miattam még többet mozogjon.
2021. szept. 9. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ébedljetek vagy vacsorázzatok együtt egy eldugott kis helyen. (nincs tömeg, nem kell sietni a kajával).

Vagy írták, hogy mozi, színház, stb, csak az a baj ezekkel, hogy közben nem tudsz rendesen beszélgetni, utána meg megintcsak sétálni lehetne.

2021. szept. 9. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Vagy ülni? Miért kell sétálni? Ilyen Aaron Sorkin-os illúzió, hogy megy a sztori előre, ha mi is fizikailag megyünk előre?
2021. szept. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!