Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderes férfiak, miért csak a másik lakása a megfelelő randihelyszín első alkalommal?
Én Covid nélkül is randiztam már úgy lánnyal, hogy elhivtam magamhoz.
Én sokszor, ha olyan helyen vagyunk, ahol sokan vannak, nem érzem jól magam, "para" érzésem van, néha rámjön a pánik, hogy menekülni akarok onnan.
Volt, aki nem akart elsőre "lakásra menni", de aztán kicsit sétáltunk, és mégis eljött, mert érezte, hogy nem "amiatt" hívom. Itthon kényelmes volt, társasostunk, kártyáztunk, beszélgettünk, olcsóbb volt az innivaló, és nem volt semmi "nyomulás". Elképzelhető, hogy a pasik nagy része azonnal dugni akarna, ha elmész hozzájuk, de csak hogy erősítsem a kivételt, nem mindenki olyan.
Tehát minden 20-adik embert húzod jobbra?
Nincs több kérdésem.
Egy átlagos pasinak tényleg nincs így esélye tinderen.
Az szerinted mennyivel lenne tisztességesebb, ha válogatás nélkül mindenkit jobbra húznék, majd csak minden 20. embernek írnék vissza, a többieket ghostingolnám?
Akkor jó, mert én is Budapesten élek, de már eltávolodtak a világtól és lemondtam az evilágról. Így különöféle szerekhez fordulandok vala.
Mit jelent franciául, hogy sejour? Most írták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!