Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randi végén a másik meg akar csókolni, azt honnan vehetem észre?
Meleg fiúk vagyunk, szóval nincs olyan protokoll, hogy a lány vagy a fiú kezdjen-e.
Nézni fogja pl a számat, vagy mi?
Csak nem tudom mik azok a jelek.
Gőzöm sincs.
100%, hogy ő is meleg? Nehogy rosszul süljön el..:(
Mióta ismeritek egymást, most találkoztok először, vagy már régóta barátok vagytok? Ezek is számítanak.
Meleg társkeresőn hívott el randizni...
Eddigi jelek:
Többször megütögette a vállam amikor nevettünk.
Ölelést kezdeményezett.
Amikor én átöleltem akkor mosolyogva viszonozta.
Beszélt arról, mi lenne ha esetleg egy pár lennénk.
Megkínált a sültkrumplijából (McDonalds) és mondta, igyak nyugodtan a kólájából is.
A McDonalds-ban a sorszám amit az automata a rendelésemhez adott 69 volt és erre megnézte és mosolyogva mondta, hogy az szerinte egy nagyon szép szám...
Ezek alapján mit gondoljak?
,,Többször megütögette a vállam amikor nevettünk.”
,,Ölelést kezdeményezett.”
,,Amikor én átöleltem akkor mosolyogva viszonozta.”
,,Megkínált a sültkrumplijából (McDonalds) és mondta, igyak nyugodtan a kólájából is.”
Ezekben abszolút nincs semmi, én ezt haverokkal, családtagokkal, rokonokkal is csinálom, és mindenki, akit ismerek. Ezek csak emberi dolgok és udvariasság, az a nem normális, ha valaki nem ilyen. (Nem idegenekre értem.)
,,Beszélt arról, mi lenne ha esetleg egy pár lennénk.”
,,A McDonalds-ban a sorszám amit az automata a rendelésemhez adott 69 volt és erre megnézte és mosolyogva mondta, hogy az szerinte egy nagyon szép szám...”
Na, ez a kettő viszont már lehet célzás, ezek már nem olyan haveriasak, mint a többi. :D
De ez aranyos, hogy mindenbe belelátod a dolgokat, a hétköznapi dolgokba is, ez viszont arról árulkodik, hogy neked nagyon bejön..:)
Szerintem kezdeményezz, ha ő nem teszi, csak bátran! Főleg, ha meleg társkeresőn ismerkedtetek meg, akkor mellé sem lőhetsz az orientációjával.
A szádat nem szokta néha nézni, ha beszélgettek?
Nekem pont nem jön be különösebben, csak egy a sok közül.
Én sose innék más italából, bocsi.
Fogalmam sincs nézi-e a számat. Sose egymást nézzük beszélgetés közben. Utálok szemkontaktust tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!