Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randi végén a másik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randi végén a másik meg akar csókolni, azt honnan vehetem észre?

Figyelt kérdés

Meleg fiúk vagyunk, szóval nincs olyan protokoll, hogy a lány vagy a fiú kezdjen-e.

Nézni fogja pl a számat, vagy mi?

2021. márc. 8. 16:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem csókolod meg te? Nálatok is biztos ugyanazok a jelei ha nyitott erre a partner, mint a heteróknál. Nyugodtan irányíts te.
2021. márc. 8. 16:36
 2/23 A kérdező kommentje:

Csak nem tudom mik azok a jelek.

Gőzöm sincs.

2021. márc. 8. 16:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl beszélgettek, közben figyeled a testbeszédét. Ha közel áll hozzád, megérint, esetleg te megérinted és nem húzódik el, az jó jel. Ha megérinted a vállát, kezét egy-egy pillanatra, akkor látni fogod rajta, hogy részéről is megvan-e a szimpátia. Ha közel álltok egymással szemben és sokáig néztek egymás szemébe, keresi veled a szemkontaktust ezek jó jelek. Adni fogja magát a helyzet. Lassan közelebb hajolsz a fejeddel, ha nem húzza el a fejét, hanem ő is közelít az arcával, akkor már sínen vagy. Annyi, hogy figyelj a másik reakcióira mindig.
2021. márc. 8. 17:05
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Smárold le oszt kész. Aztán majd látod mit reagál. De ez csap spekuláció. De azt lehet látni ha valaki kíván.
2021. márc. 8. 17:17
 5/23 anonim ***** válasza:

100%, hogy ő is meleg? Nehogy rosszul süljön el..:(

Mióta ismeritek egymást, most találkoztok először, vagy már régóta barátok vagytok? Ezek is számítanak.

2021. márc. 8. 17:46
 6/23 A kérdező kommentje:

Meleg társkeresőn hívott el randizni...

Eddigi jelek:

Többször megütögette a vállam amikor nevettünk.

Ölelést kezdeményezett.

Amikor én átöleltem akkor mosolyogva viszonozta.

Beszélt arról, mi lenne ha esetleg egy pár lennénk.

Megkínált a sültkrumplijából (McDonalds) és mondta, igyak nyugodtan a kólájából is.

A McDonalds-ban a sorszám amit az automata a rendelésemhez adott 69 volt és erre megnézte és mosolyogva mondta, hogy az szerinte egy nagyon szép szám...

Ezek alapján mit gondoljak?

2021. márc. 8. 17:49
 7/23 anonim ***** válasza:
Vannak olyan pillanatok, amiket kereshetsz vagy generálhatsz. Amelyek érzelmesek mint az, hogy megkínál abból, amit eszik. Például ha észreveszed, hogy beszéltek és hirtelen az arcotokat már csak pár centi választja el mert tudatosan vagy tudattalanul közeledtek egymás felé. Vagy ha szemben álltok, kéz a kézben, esetleg egymás nyakát átölelve és közelebb hajolsz, megfigyelheted a reakciót. Pl ha elhúzódik akkor nyilván nem, de ha közelebb húzódik, megrándul a szája, vagy megnyalja a szája szélét, azt veheted jelnek, hogy vagy rád vár, vagy ő kezdeményezni fogja. Az is lehet, hogy kivártok egy olyan pillanaott, amikor pl sötét van, a tlálkozó közepe/végefele és a fent leírtak közül lesz valamelyik. Az mindenképp jó jel, ha atesti érintésekre nyit és viszonozza. Az is lehet, hogy vágyna a csókra, csak ő nem szeretné kezdeményezni
2021. márc. 8. 17:52
 8/23 anonim ***** válasza:
Kérdező amit le írtál olyan édes!:D Sok sikert és kívánom, hogy összejöjjetek!
2021. márc. 8. 18:05
 9/23 anonim ***** válasza:

,,Többször megütögette a vállam amikor nevettünk.”

,,Ölelést kezdeményezett.”

,,Amikor én átöleltem akkor mosolyogva viszonozta.”

,,Megkínált a sültkrumplijából (McDonalds) és mondta, igyak nyugodtan a kólájából is.”

Ezekben abszolút nincs semmi, én ezt haverokkal, családtagokkal, rokonokkal is csinálom, és mindenki, akit ismerek. Ezek csak emberi dolgok és udvariasság, az a nem normális, ha valaki nem ilyen. (Nem idegenekre értem.)

,,Beszélt arról, mi lenne ha esetleg egy pár lennénk.”

,,A McDonalds-ban a sorszám amit az automata a rendelésemhez adott 69 volt és erre megnézte és mosolyogva mondta, hogy az szerinte egy nagyon szép szám...”

Na, ez a kettő viszont már lehet célzás, ezek már nem olyan haveriasak, mint a többi. :D

De ez aranyos, hogy mindenbe belelátod a dolgokat, a hétköznapi dolgokba is, ez viszont arról árulkodik, hogy neked nagyon bejön..:)

Szerintem kezdeményezz, ha ő nem teszi, csak bátran! Főleg, ha meleg társkeresőn ismerkedtetek meg, akkor mellé sem lőhetsz az orientációjával.

A szádat nem szokta néha nézni, ha beszélgettek?

2021. márc. 8. 18:27
 10/23 A kérdező kommentje:

Nekem pont nem jön be különösebben, csak egy a sok közül.

Én sose innék más italából, bocsi.

Fogalmam sincs nézi-e a számat. Sose egymást nézzük beszélgetés közben. Utálok szemkontaktust tartani.

2021. márc. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!