Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randi végén a másik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randi végén a másik meg akar csókolni, azt honnan vehetem észre?

Figyelt kérdés

Meleg fiúk vagyunk, szóval nincs olyan protokoll, hogy a lány vagy a fiú kezdjen-e.

Nézni fogja pl a számat, vagy mi?

2021. márc. 8. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Pedig a szemkontaktus a tisztelet adás jelképe!
2021. márc. 8. 18:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem figyelsz rá ("fogalmam sincs nézi e a számat" és nem nézed a szemeit, arcát ("utálok szemkontaktust tartani") addig biztos lehetsz benne hogy nem fog megcsókolni. Nem adsz neki olyan jeleket, amiből érezné, hogy szabad a pálya
2021. márc. 8. 19:20
 13/23 A kérdező kommentje:
És milyen jeleket adjak neki?
2021. márc. 8. 19:46
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 [link]
2021. márc. 8. 19:50
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj, ezzel a linkkel semmire se megyek.

Hogy jelezzem neki, hogy nyitott lennék a csókra vagy kézfogásra?

2021. márc. 8. 19:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem haragszok! Egyerű, mond meg neki, hogy te szívesen csinálnád! De ezt ő is gondolhatná, hogy ha ilyeneket mond "69 de szép szám", akar valamit, de még ő is nyuszi. De miért??:D Smárold le, fogd meg a kezét, szerintem hagyni fogja!:)
2021. márc. 8. 20:15
 17/23 anonim ***** válasza:

"Nekem pont nem jön be különösebben, csak egy a sok közül."

Miért adnál neki jeleket, hogy megcsókolhat??? Ez teljesen illogikus. Egyébként pedig amiket korábban már leítunk, azokat. Néha hajolj közel, figyeld a reakciót. Kezdeményezz fizikai kontakrust, és nézd, hogy viszonozza e. Pl mint az átöltelés. Amikor este vagytok együtt egy helyen ahol senki más nincs (tehát romantikus pillanat), állj meg, nézz a szemébe és hajloj közelebb. Ha akor nem csókolod meg, vagy ő nem csókol meg téged, sose fog.

De gondolj arra is,h ogy mivel neked egy a sok közül, minek csókoljon meg. Nyilván ezt ő is rézi, hogy ilyen a hozzáállásod

2021. márc. 8. 20:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem az utána ivásra értettem, hanem, hogy megkínált a kajájából. Ez a normális, ha nem tenné, az lenne inkább a bunkó dolog.
2021. márc. 8. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
De ha csak egy a sok közül, akkor miért foglalkozol egyáltalán vele?
2021. márc. 8. 21:57
 20/23 A kérdező kommentje:

De nekem is volt kajám.

Mert most csak ő van a láthatáron.

2021. márc. 8. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!