Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni fogok egy fiúval de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni fogok egy fiúval de már nagyon rég randiztam. Mit csináljak ha meg akar csókolni de én úgy nem tudok/szeretek ameddig nem szeretem azt a személyt akivel megtörténik?

Figyelt kérdés

Fura ha hamarabb le tudok feküdni valakivel akivel megvan kölcsönösen a vonzalom mint csókolózni vele? Van aki ezt el tudná fogadni? :( 19l

Ezt onnan tudom mert eddig minden kapcsolatomban így volt.

2017. nov. 30. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Te akkor megvalósítod Dancsó paródiáját. "Még nem csókolóztunk, csak szexeltünk."

Kérdésedre válaszolva: elfordítod a fejed.

2017. nov. 30. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is intimebb a csók, mint a szex. Egyszerűen ne engedd neki, amíg nem vagy kész rá.
2017. nov. 30. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Kicsi vagy te a felnőtt párkapcsolatokhoz.

...micsoda némberek vannak...

2017. nov. 30. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a kettő valahogy együtt jár. Nem vagyok egy prűd liba, volt már csak szex alapú "kapcsolatom" is. Valahogy igénylem illetve ha vonzódom az illetőhöz akkor hozzá tartozik. Akihez meg nem vonzódok se szex se csók.. Természetesen mindig azzal a legjobb akibe szerelmes vagy úgyhogy ezt a részét megértem :) A legegyszerűbb a kommunikáció. Ha megértitek egymást akkor ebből nem lesz probléma, inkább legyél egyenes ne legyen az hogy félre értitek a jeleket és mondjuk kínosan jössz ki a helyzetből. Aki pedig nem érti meg az igényeid vagy nem képes felnőtt ember módjára reagálni azt hagyd a francba.Jó randit és sok sikert :)
2017. nov. 30. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A többség nem sérelmezi a csók hiányát, ha szereted a répát.

31/f

2017. dec. 1. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon "rég" randizott és hamarabb baszik mint csókolózik. Mindezt 19 évesen.

Neked az sem volt régen, hogy anyud öltöztetett nem, hogy randid lett volna.

Milyen nők vannak... Elszomorító.

2017. dec. 1. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez rajtad is múlik majd, gondolom.

Irányítsd a dolgokat. Ha nem akarsz smárolni, nem kötelező...

2017. dec. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!