Lehetséges az, hogy ha valaki nagyon akar valamit az megtörténik?
Ezt úgy értem,hogy nagyon akarok bármit az bekövetkezik pár honap alatt.És ha már meguntam eltünik az életemből.
Ez szinte mindenre vonatkozik.
Én nagyon akarok nyerni a lottón, de még sose sikerült.
Szerintem nem. De ha meg még is bekövetkezik, nyilván belemagyarázom. :D
A szeretném, akarom, jó volna semmire sem elég.
A tettek visznek előre.
Két példát adok a saját életemből...miután a Titok c. filmet megnéztem...
Naszóval.
1-példa: Nagyon szerettem egy bizonyos fiút. Elképzeltem ahogy járunk, megcsókol, megölel. Azt mondja hogy szeret, satöbbi. Hiába képzeltem el nap mint nap, hiába éreztem magaménak a képzelt dolgokat, a fiú nem vett észre. Persze nem tettem semmit érte de akkor is...
2-példa: Régi vágyam volt deszkázni és gitározni tanulni. Egy nap hirtelen ötlettől felindulva lerajzoltam magamat ahogy a naplementében gitározok, mellettem egy gördeszkával és egy fiúval aki átölel. Majd rajzoltam egy másik rajzot egy fodrásznőről munka közben.
Mindkét rajzot a szekrényre ragasztottam így reggel azt láttam meg elsőnek.
Azóta költöztünk, stb...a rajzok elkavarodtak...
A minap megtaláltam őket. Azt hittem elbőgöm magam.
Fodrász suliba járok és én vagyok az osztály legjobbja :D
Mellesleg a gitárom ott lapul a sarokban és hamarosan indulok deszkázni szóvaaal...
De ezek nem hullottak az ölembe. Megdolgoztam azért hogy a vágyaim teljesüljenek. Már csak a pasi hiányzik a képből de azthiszem ő is meglesz.
Egyszóval igen! Lehetséges hogy elérdd az álmaidat :)
Igen, mivel bevonzod.
A vonzás energiáját nem nehéz tudatosan használnod.
Ha nagy akaraterőd van, akkor napok-hetek is elegek ahhoz hogy beteljesüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!