Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges az, hogy ha valaki...

Aelister kérdése:

Lehetséges az, hogy ha valaki nagyon akar valamit az megtörténik?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem,hogy nagyon akarok bármit az bekövetkezik pár honap alatt.És ha már meguntam eltünik az életemből.

Ez szinte mindenre vonatkozik.

2015. máj. 19. 18:09
1 2
 11/17 Ozmium42 ***** válasza:
69%
Aminek meg kell történnie, az történik meg, és nincs rá hatással, hogy mit akarsz, vagy mit nem.
2015. máj. 19. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "lehetséges"? Törvényszerű!

Vendégeim jönnek, vettem másfél kiló marhahúst és azt akartam, pörkölt legyen belőle! - és lám, azzá változott!

2015. máj. 23. 05:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak nehogy egyszer kiderüljön, hogy valami betegséged van, amiről egyáltalán nem tehetsz.
2015. máj. 23. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:
A vonzás törvénye alapján az is bekövetkezne amitől nagyon félsz. Például hogy kiszakad az egyik karod. Úgyhogy bízz abban, hogy nincs ilyen...
2015. máj. 29. 10:35
 15/17 Ozmium42 ***** válasza:
#13 Ezt kinek írtad?
2015. máj. 29. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as lennék; bárkinek írtam, aki véletlenül hinne abban, hogy ha valamit nagyon akar, az majd megtörténik.

Mert tönkretenné az életét azzal, hogy nagyon akarná, hogy rendbejöjjön, de nyilvánvalóan hiába. Mert igazából csodát várna.

2015. máj. 29. 15:52
 17/17 anonim válasza:
Ha azt mondják, hogy ne gondolj rossz dolgokra, mert bevonzod magadnak a rosszat, akkor ez szerintem fordítva is igaz. Ráadásul nekem csomószor volt olyan hogy amit nagyon nagyon nem akartam az csak akkor is bekövetkezett.
2015. jún. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!