Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randi nem sikerült olyan jól, de külsőre tetszik a másik, folytatjátok az ismerkedést vagy hagyjátok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 19:06
1/9 anonim válasza:
Attól függ mit takar az annyira nem sikerült jól.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, a beszélgetés annyira nem ment gördülékenyen.
2021. márc. 16. 19:09
3/9 anonim válasza:
Az szerintem még nem a világ vége, én folytatnám. :)
4/9 anonim válasza:
Azt csak a masik tudja, hogy tetszett neki az egyik. Ez esetben nagy esellyel igen.
5/9 anonim válasza:
Ha csak annyi volt a probléma, hogy kicsit akadozott a beszélgetés, de amúgy nem volt rossz, akkor adnék még egy esélyt a dolognak. Első alkalommal azért az is benne van a pakliban, hogy (legalább) az egyik fél izgul kicsit, nem oldódott még fel stb. Ha az a baj, hogy nincs közös téma és másból is látszott, hogy nem illünk össze, az más, akkor nem erőltetném a dolgot. A külső nem elég, attól hogy tetszik, még nem biztos, hogy passzol hozzád.
6/9 anonim válasza:
Általában ha tetszik a másik és az első randi nem ment olyan jól, az azzal egyenlő, hogy a másik utána megszakítja velem az ismerkedést.
7/9 anonim válasza:
#6 ezzel én is így járok. nincs türelem az emberekbe, mindent azonnal tökéletesen. az, hogy összecsiszolódunk és megismerjük egymást a beszélgetések során... áhh felejtős.
8/9 anonim válasza:
Ilyenkor megér a dolog egy második randit. Én azután döntetnék. Valószínűleg bánnátok ha már ennyi alapján lemondanátok a másikról, és max pár óra veszteség ha nem jön össze és a második randi se lesz olyan jó. Viszont az első randin annyi egyéb tényező van, izgulás, megfelelési kényszer és társai, hogy lehet, csak ez volt az oka
9/9 anonim válasza:
A külső egyáltalán nem számít. Meg skkor fog valaki külsőre tetszeni ha jó a személyisége.
Csak a személyiség számít, nem az hogy hogyan sikerült egy nyamvadt randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!