Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk!Honnan tudom eldönteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!Honnan tudom eldönteni, hogy barátkozni akartok csak vagy tetszik nektek egy lány?

Figyelt kérdés
Mik azok a jelek, amikből ez világosan látszik? Nagyon tetszik valaki, jó lenne tudni, hogy milyen esélyeim lennének. Ti, hogy adjátok a nő tudtára, hogy többet akartok? Egyből rátértek a lényegre, vagy inkább először barátkoztok aztán majd csak alakul. Írnátok példákat! Köszönöm!
2021. febr. 27. 20:47
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
31%
Szemezés,tapi,szex emlegetése, bókolàs.
2021. febr. 27. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
off.. engem is érdekel :)
2021. febr. 27. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki hosszabb távra tervez az barátkozik ismerkedik aztán abból alakul ki valami.De tudok olyan esetet is ahol szinte 4-5 mondat után összejöttek persze már elsőre is szimpatikusak voltak egymásnak,most már gyerekük is van.Igazából ez nagyon egyéni dolog. Általános hogy keresi a társaságod és szeret a közéledben lenni.Szeret megérinteni.
2021. febr. 27. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szóval az biztos, hogy szimpatikus vagyok neki, mert megosztott magáról sok információt és ő is kérdezet rólam. Viszont, ami picit megzavart, hogy elmesélte, hogy most nincs senkije, de elég sokat mesélt a volt barátnőjéről, hogy nem bízott meg benne, meg nem tudta volna vele úgy elképzelni, pedig szerette.Szóval most magamról beszélek, ha nekem tetszik valaki nem mesélek neki sokat az exemről, max. ha csak havernak szánom. Miután erről beszélt, egyből visszaérkezett, hogy nekem milyen kapcsolataim voltak, miért ért véget. Szóval érdeklődő. Csak tényleg nekem sok volt az exbarátnő story. Mintha még szeretné ... Itt írtátok, hogy tapi. Ilyet ő nem csinált. Folyamatosan megvan a szemkontaktus. Én vagyok zavarban és én szoktam megszakítani a szemkontaktust szinte mindig. Szóval még egyáltalán nem értünk egymáshoz, de jókat beszélgetünk. Nem tudom eldönteni, hogy havernak gondol, vagy azért mesélt az exbarátnőről, hogy figyelje a reakciómat. Igazából amíg beszélt róla végig negatív színben tüntette fel. Az egész fura volt, miért beszélt róla. Várom a további véleményeket.
2021. febr. 27. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nem indított túl jól ezzel a témával.Nem beszélünk az exekről ez szinte aranyszabály.Legslábbis nem ennyire hamar. Mivel ez nem illik pont az ismerkedős szakaszba.Persze a szemkontaktus fontos és jó ha van,a tapi alatt csak apró simításokat vagy hozzád simulást értek nem arra gondoltam hogy megfogja a kezed vagy feneked esetleg simogatja a hátad. Lehet kicsit túl sokat beszélt.Te mit gondolsz? Ezt te érzed hogy azok alapján amit az exéről mesélt mit akar. Én most ismerkedem egy hölgyel nekünk is megvan a szemkontaktus és mivel keveset találkozunk inkább írni szoktam neki és hétköznapi témákról,mert meg szeretném ismerni.Nekem megfelel ez a ritmus.Tudom ez kicsit lassúnak hathat de nem bánom.
2021. febr. 27. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Írok egy példát, az ex cigizett, de a fiú undorodik a füsttől, aztán az ex leszokott, de nyilván aki nem dohányzik az egyből megérzi a másikon, szóval titokban tovább dohányzott. Ezt a srác nagyon zokon vette. A csaj saját panelban lakik. A srác kertesházban szeretne élni van egy kutyája. Nem találkoztak a céljaik egy csomó dologban. Végig zavart hogy róla mesél, de belegondolva lehet azért ment bele részletekbe, hogy figyelje a reakciómat, hogy én milyen vagyok. Gyűlöli a Facebookot, elég régi módi gondolkodású. Azt mondta megőrült tőle, hogy folyamatosan a telefonját nyomogatta a csaj.
2021. febr. 27. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!