Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, 35.

Én, 32.

Tallalkozgatunk.

Múlt héten itt volt az anyja, látogatóba.

Felismertem a buszvégen fényképről.

Epp telefonon ecsetelte valakinek, hogy itt volt meglátogatni a fiát,a nevét is mondta, olyan szuper volt, kitakarított nála meg főzött 1 hétre.

Hát én kiakadtam, megmondom őszintén.

1reszt hogy annyi nem volt benne, a srácban, hogy kicsit összerántsa a lakást, elmenjenek egy étterembe vagy sétálni, valami programot kitalálni, ha 60 km-ről jött az anyja, meg rajta is, hogy ez élete élménye, hogy pucolhatta a wc-t a 35 éves fiánál.

Most elgondolkodtam... Akármilyen jó fej, szerintem ez nem normális dolog.

Ti mit gondoltok?

ma 15:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%

Ennyiből nem kéne ítélkezni.

Találkozz a férfival továbbra is és próbáld megismerni. Ha nagyon össze van nőve az anyjával, az úgyis észre fogod venni. Meg azt is, ha elvárja, hogy mindenben kiszolgálják.

ma 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

A faszinak ez így kényelmes. Nem neki kell csinálnia.

Nekem is volt ilyen pasim, aztán, mikor az anyja tudomást szerzett róla, hogy én vagyok, akkor már nem járt. Akkor meg én csináltam.

Annyi hogy a pasi nem akar takarítani, mert mindig lesz valaki aki megcsinálja neki.

Ha te ezt nem akarod, akkor ne csináld.

ma 15:08
 3/20 anonim ***** válasza:
39%
Lehet nagyon elfoglalt volt és az anyja szívességből kitakarított nála úgy, hogy fogalma se volt róla.
ma 15:08
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Hagyjad.
ma 15:15
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez abszolút nem normális. Egyetlen elfogadható magyarázat erre, ha valaki épp rendesen beteg, bár akkor is lehet rendelni, meg akkor egy hét kimarad a takarításból, na bumm. De hogy egészséges felnőtt férfi szaros wc-jét az anyja pucolja, az nekem visszataszító, és nem tudok rá férfiként tekinteni.
ma 15:16
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem ehhez szoktam hozzá èletem során,ettől függetlenül annyi esèlyt mèg adnèk a dolognak, hogy jobban megismerjem a srácot.
ma 15:26
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem az anyja tehet róla, hogy olyan a férfi. Már kisgyerekeket normális anya tanít takarításra, vagy együtt főznek és minél nagyobb annál inkább önállóbb. Az anyja teljesen kiszolgálja még most is és cseszett rá nevelni normálisan. Nem(csak) lusta a férfi hanem azt hiszi, hogy normális hiszen abban nevelkedett. Lehet még attól is tart, hogy megbántaná az anyját és inkább rá hagyja. Beteges nagyon, de nem a férfi tehet róla.

ma 15:26
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez red flag, nem folytatnám. Ennyi idősen nem tanulta meg ezeket a dolgokat, ha komolyra fordulnak veled a dolgok, akkor meg tőled várná el. Végtelenül lelombozó az ilyen “férfi” (inkább kisfiú).
ma 15:34
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
7-es, arról senki nem tehet, hogyan nevelték gyerekkorában, de arról már a férfi tehet, hogy moat 35 évesen a mami takarít utána. Takarítson, meg főzzön magára és akkor amikor a mami meglátogatja, tudnak érdemben időt tölteni, beszélgetni együtt.
ma 15:36
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Akik itt lepontozgatják azokat a válaszokat, amik azt mondják, hogy ez nem oké, azok őszintén mit tanácsolnának? Menjen bele a kapcsolatba, és próbálja megnevelni a 35 éves felnőtt férfit? Vagy takarítson utána vígan? Nekem lesülne a bőr a képemről, ha az anyám az én hátamban takarítani akarna, vagy beindítani egy mosást. Nem vagyok gyerek. És ezt a páromtól is elvárom, ugyanis nem vagyok pedofil, hogy életképtelen kiszolgálást váró (nagyra nőtt) gyerekkel akarjak lenni.
ma 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!