Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, 35.

Én, 32.

Tallalkozgatunk.

Múlt héten itt volt az anyja, látogatóba.

Felismertem a buszvégen fényképről.

Epp telefonon ecsetelte valakinek, hogy itt volt meglátogatni a fiát,a nevét is mondta, olyan szuper volt, kitakarított nála meg főzött 1 hétre.

Hát én kiakadtam, megmondom őszintén.

1reszt hogy annyi nem volt benne, a srácban, hogy kicsit összerántsa a lakást, elmenjenek egy étterembe vagy sétálni, valami programot kitalálni, ha 60 km-ről jött az anyja, meg rajta is, hogy ez élete élménye, hogy pucolhatta a wc-t a 35 éves fiánál.

Most elgondolkodtam... Akármilyen jó fej, szerintem ez nem normális dolog.

Ti mit gondoltok?

ma 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy állandóan hozzá megy főzni, takarítani évről évre, vagy csak akkor amikor szükség van rá. De még az is kérdés, hogy egyáltalán nem volt nála rend, szaros és húgyos volt a WC vagy az anyja belekontárkodik mindenbe. Mondjuk az se jó és akkor is inkább menekülni kéne, de az mégis másabb mint amikor életképtelen, lusta here.
ma 15:59
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Menekülj!😱😳 Ez borzalmas! Az anyja egy igazi kontrollmániás, mindenbe belekötne! Nem véletlen, hogy a srác lusta, az anyja nevelte ilyennek, soha nem akarja, hogy a fia felnőtt legyen, egy igazi PánPéter!😎
ma 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"Lehet még attól is tart, hogy megbántaná az anyját és inkább rá hagyja.

"Beteges nagyon, de nem a férfi tehet róla."

35 éves felnőtt emberként szerintem nagyon is tehet róla. Akkor is, ha kényelemszeretetből hagyja ezt, mintha még gyerek szerepben lenne, és akkor is, ha nem akarja ezt, de képtelen egészséges határok meghúzására.

Ha egy férfival ismerekednék, és azt látnám, hogy ezt ráhagyja 35 éves felnőtt emberként az anyjára, "nehogy megbántsa", akkor pontosan tudnám, hogy ha úgy alakulna, hogy ebből idővel komoly kapcsolat lenne, akkor az anyja a párkapcsolatunkba, a közös életünkbe, gyereknevelésbe stb. is egészségtelen módon és mértékig belebeszélne, beleavatkozna, belefolyna, mert a fia ugyanígy képtelen lenne egészséges határok meghúzására és tartására.

ma 16:10
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

De ki mondta, hogy a kérdező maradjon vele? Ne legyen, de akkor is ha olyan körülmények között nevelkedsz amely rossz akkor te is át fogod venni akaratlanul és tudatalatt úgyis fogsz viselkedni! Hiába írod, hogy 35 éves ha szerinte az a normális amit otthon látott napról napra. Nem fog elmenni szakemberhez se mert szerinte még egyszer leírom normális, vagy annyira fél kiállni maga mellett, hogy papucs. Nőkben ugyanúgy vannak olyanok mint a férfi. Nem kell vele maradnia, de akkor is eléggé szomorú, hogy olyan családi közegben nevelkedett és mindenki itt pálcát tör felette, de hasonlóan/egyformán viselkedne mint ő!!!

ma 16:15
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
#14 35 evesen mar talalkozik az ember annyira a külvilággal, hogy tudja, hogy nem ez az általánost hacsak nem az anyuci pici fia klub az egyetlen szociális kapcsolódás számára.
ma 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

Értetlen vagy? Hiába látja, hogy máshol egy felnőtt ember maga csinálja hogyha az van neki bebeszélve, hogy a nő dolga és az anyja megcsinálja helyette. Ha neked egész életedben körülötted azt mondják, hogy csúnya, nyomorék vagy akkor elhiszed és úgyis fogsz viselkedni! Nem normális, de neki attól még lehet az!

ma 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
#16 ha valaki ennyire nem képes a külvilágot befogadni, az nem a környezete hibája. Én is egy végtelenül keresztény konzervatív közegben nőttem fel, és láss csodát, mégsem lettem olyan.
ma 16:32
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

Természetesen te pont az ellentéte lettél. Inkább ítélkezéssel vagy tele.

ma 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
#18 nem ítélkezés, ha valaki azt mondja, hogy egy felnőtt ember felelős a saját életéért, és hogy hogyan működik a világban. Ha nincs benne annyi kritikai gondolkodás képesség vagy hajlandóság, hogy értékelje a saját helyzetét, az nem tekintheti felnőttnek. Nem lehet örökké a szülőkre mutogatni, az ember vállaljon felelősséget a saját életéért. 35 éves, tehát legalább egy 15 éve külön illene élni anyucitól. Nem volt elég idő átgondolni a dolgokat?
ma 16:51
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Hat igen ez red flag
ma 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!