Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, 35.

Én, 32.

Tallalkozgatunk.

Múlt héten itt volt az anyja, látogatóba.

Felismertem a buszvégen fényképről.

Epp telefonon ecsetelte valakinek, hogy itt volt meglátogatni a fiát,a nevét is mondta, olyan szuper volt, kitakarított nála meg főzött 1 hétre.

Hát én kiakadtam, megmondom őszintén.

1reszt hogy annyi nem volt benne, a srácban, hogy kicsit összerántsa a lakást, elmenjenek egy étterembe vagy sétálni, valami programot kitalálni, ha 60 km-ről jött az anyja, meg rajta is, hogy ez élete élménye, hogy pucolhatta a wc-t a 35 éves fiánál.

Most elgondolkodtam... Akármilyen jó fej, szerintem ez nem normális dolog.

Ti mit gondoltok?

tegnap 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%
16, 35 évesen senki ne mutogasson a szüleire! Rengeteg rossz példát láttam otthon én is: káros mintákat, szokásokat, bántalmazó viselkedést, igénytelenséget és még sorolhatnám hosszan. Fiatalabb vagyok a szóban forgó férfinál, és mégsem mutogatok vissza. Eljárok terápiára, figyelek az egészségemre, nem dohányzom, sportolok, tanultam és egészséges kapcsolatban vagyok. Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket sosem láttam otthon gyerekként. Annyi, hogy van annyi eszem, meg érzelmi intelligenciám, hogy nyitott szemmel járok és látom, hogy lehet amúgy máshogy is. Ha ebben a férfiban ez nincs meg, akkor az veszett fejsze nyele és bármelyik nő rohadt boldogtalan lenne mellette.
tegnap 19:59
 22/22 A kérdező kommentje:

Na beszéltem vele, nem úgy, csak megdicsértem a rendet... A lényeg az volt, hogy az anyját ez boldoggá teszi, ő meg hagyja neki.

Elmondtam a velemenyem, hogy en az anyja helyében jobban örülnék, ha elmegyek a fiamhoz látogatóba majd 35 év múlva és úgy vár, hogy rendet rakott, és programozunk valamit, nem úgy, hogy az utolsó egy hónapban már nem nyúlok semmihez, úgyis jon anyám azt majd megcsinálja...

Azt mondta, majd gondolkozik rajta, mindenesetre mostantól jobban figyelek az apró jelekre, mi várhat rám, ha maradok, és akarom-e azt...

tegnap 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!