Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?
6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.
A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.
Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.
Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.
3-as valasz ez mekkora baromsag mar. 🤣
2-es valasz, szerinted nincs lemondo nyilatkozat? Vagy mindenki aki sperma- es petesejtdonor volt valaha perelheto? 😂
Kerdezo: te tudod neked mi fer bele. Ha ez nem akkor szakits vele azt csok.
Nekem nem beteg. Foleg mivel ikrek meg a genallomany is total ugyanaz.
Na meg szegenynek nem lehet gyereke.
En nem adogatom csak ugy a petesejtjeimet, de habar fura lenne, ha a testveremnek kene akkor neki adnek.
"2-es valasz, szerinted nincs lemondo nyilatkozat? Vagy mindenki aki sperma- es petesejtdonor volt valaha perelheto?"
Ebben tévedsz, a HIVATALOS spermadonor nem perelhetö, de ö anonim is minden esetben, a PRIVÁT akciók esetében igenis perelhetö, akár van lemondó nyilatkozat, akár sem! A jog szerint ugyanis a gyerek érdekei elöbbre valóak a szülökénél, ezért a gyerektartás a gyerekre JÁR, akkor is, ha ettöl eltérö megállapodás van.
Más kérdés, hogy az ilyen esetben - egypetéjü ikrek - gyakorlatilag nem igazán van eltérés a génálományban, ezért nehéz az esetleges apaságot bizonyítani.
Kérdezö: az, hogy számodra elfogadható vagy sem, neked kell eldöntened, megbeszélni a férjeddel, mert ez eléggé határeset. Ugyanis nem arról van szó, hogy feküdjön le a sógornövel, ezért kicsit más a helyzet, de öszintén szólva elég bizarr ötlet.
Szerintem szakítsatok, az mindig működik a fél év után, amikor a rozsaszin köd már elment.
Ugyanakkor, ha rendesen le van papírozva, hogy anyagilag, miegymás nem kell, hogy, akkor hát... Ha jol értem, a párod nem házas, tehát akadálya nincs, sorolhatnám.
De ha a testvérem ilyet kérne, azt mondom neked, hogy nyilván, bármivel kisegitem a testvéremet.
Szerintem jó ötlet.
Inkább a párja ikertestvére mint egy idegen donor.
A te párod csak biólogiai szempontból lesz apa.
Ha nem tudod ezt támogatni akkor jobb ha szakítász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!