Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?
6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.
A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.
Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.
Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.
Hát nagyon meglepődtem a válaszokon.
Én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy egy ikertestvér kisegíti a testvérét.
Én szerintem hosszas gondolkodás után simán kihordanám az öcsém gyerekét, ha nekik nem lehetne. És ha ebbe a férjem is belemenne.
Felvilágosultabb államokban ezt teljesen természetes, hogy meddőség esetén először a családtagok merülnek fel, mint donor. Akár sperma, akár petesejt, akár "béranya". Utóbbi nálunk törvénytelen, kivéve, ha családtag hordja ki, és nem kap érte ellenszolgáltatást.
Én büszke lennék a páromra, hogy ez neki nem is kérdés, hogy segít.
És azt sem értem, miért kell a leendő gyermekre úgy tekinteni, hogy az övé??? Egy gyermek valódi szülei mindig azok, akik szeretetben felnevelik. A biológia részletkérdés.
Gondolj arra, hogy úgy belementél volna-e a kapcsolatba a pároddal, ha mindez már megtörtént volna? És tudomást szereztél volna róla még azelőtt, hogy elkezdtetek volna járni?
Ha igen, így is kellett volna neked a párod, akkor ne csinálj gondot ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!