Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen ember?...

Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.

A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.

Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.

Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.

2020. dec. 13. 14:04
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nem mindegy, kinek csinál kölyköt, mert ikertestvérek között a létező legerősebb a kötelék, inkább az a baj, hogy te is bevonódsz egy olyan felállásba, ahol viszont irántad nincs a pasi elkötelezve. A menyasszonyaként kér rá, hogy vállald ezt a helyzetet? Nem: el sem jegyez, se meg nem kérdez a dologról. Nem köteleződik el irántad, de te mint partnere vállald ezt a helyzetet. EZ a baj.
2020. dec. 14. 10:31
 42/45 anonim ***** válasza:
52%

Hát nagyon meglepődtem a válaszokon.

Én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy egy ikertestvér kisegíti a testvérét.

Én szerintem hosszas gondolkodás után simán kihordanám az öcsém gyerekét, ha nekik nem lehetne. És ha ebbe a férjem is belemenne.

Felvilágosultabb államokban ezt teljesen természetes, hogy meddőség esetén először a családtagok merülnek fel, mint donor. Akár sperma, akár petesejt, akár "béranya". Utóbbi nálunk törvénytelen, kivéve, ha családtag hordja ki, és nem kap érte ellenszolgáltatást.

Én büszke lennék a páromra, hogy ez neki nem is kérdés, hogy segít.

És azt sem értem, miért kell a leendő gyermekre úgy tekinteni, hogy az övé??? Egy gyermek valódi szülei mindig azok, akik szeretetben felnevelik. A biológia részletkérdés.

2020. dec. 14. 10:51
 43/45 anonim ***** válasza:
59%
Mert a két testvér olyan közel áll, mint senki. Nem egymástól függetlenül élnek, ők nagyon közeli, a legközelebbi rokonok, a gyereket nem falaznák le a vér szerinti apjától. Mit lehet ezen nem érteni? És nem a két testvér kapcsolatáról van szó, hanem hogy egy nemrég óta tartó kapcsolatban valaki, aki még nem szervült a családba, visszahőköl attól, hogy ha marad, neki kell-e ez a felelősség.
2020. dec. 14. 12:41
 44/45 anonim ***** válasza:
36%
Fújhatja ám mindenki a maga igazát tovább, ez akkor is elvi kérdés, valakinek vagy belefér vagy nem.
2020. dec. 14. 16:40
 45/45 anonim ***** válasza:
34%

Gondolj arra, hogy úgy belementél volna-e a kapcsolatba a pároddal, ha mindez már megtörtént volna? És tudomást szereztél volna róla még azelőtt, hogy elkezdtetek volna járni?

Ha igen, így is kellett volna neked a párod, akkor ne csinálj gondot ebből.

2020. dec. 14. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!