Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen ember?...

Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.

A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.

Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.

Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.

2020. dec. 13. 14:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
36%
Hát nem most kell szakítani, hanem kívülről nézni, mit tesz a két testvér, adományoz-e spermát a kettes számú. Aztán ahogy növekszik a sógornő hasa, hogyan viselkedik a párod, ugyanez, mikor megszületik a gyerek, lehet, hogy addigra te, kérdező már teljesen mellékessé válsz a partnered szemében, annyira az új családjával lesz elfoglalva. Ráérsz szakítani akkor is, ha ez a menetrend következik be.
2020. dec. 13. 16:39
 22/45 anonim ***** válasza:
38%

“uj csaladjaval lesz elfoglalva”

jaja, 2 apa, 1 anya felallas.

🤪🤪🤪

Nem lesz az “uj csaladjaval” elfoglalva nagy valoszinuseggel.

Ez a 4 pottyos meg itt porog a hulyesegeivel. Retard vagy.

Kerdezo mondom lepj le.

Latszik a megfogalmazasbol, hogy ez neked sok.

Majd talal maga melle mas valakit a pasid aztan ennyi.

De nehogy evek mulva talald ki, hogy neked ez megse tetszik, mire te is lepeteztel egy gyereket.

Nem birom az olyan noket, akik egy ideig jopofiznak, aztan meg durr az elmult 5 ev serelmeit egybe nyomatjak.

Az ilyen ember hazug es nem egyenes. Mindenkit megszivat.

2020. dec. 13. 17:13
 23/45 anonim ***** válasza:
45%
Erről egy régebbi sztori jutott az eszembe, amiben egy nő egy egypetéjű testvérpárral kavart, és teherbe is esett tőlük. De azt hogy ki az apa, nem tudták megállapítani, mivel a két férfi DNS állománya megegyezett. Így mind két férfinek kellett fizetnie a gyerektartást.
2020. dec. 13. 17:56
 24/45 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez nem férne bele. Ha én vagyok vele, akkor részemről vagy én vagyok az egyetlen, akinek gyereket csinál, vagy viszont látásra. De ez én vagyok. Az, hogy ki tudna ezzel együtt élni vagy ki nem, az tök mellékes. Kérdező, ha te nem, akkor nincs miről beszélni. Sajnálom.
2020. dec. 13. 18:01
 25/45 anonim ***** válasza:
29%

"vagy én vagyok az egyetlen, akinek gyereket csinál, vagy viszont látásra"

Tulajdonképpen így is te vagy az egyetlen, mivel nem "megcsinálja" hanem mesterségesen megtermékenyítik.

2020. dec. 13. 19:07
 26/45 anonim ***** válasza:
20%

Ha már tizenéve házasok lennétek, három közös gyerekkel, jó rokoni viszonyban a tesóékkal, akkor nem keltene rossz szájízt a spermatámogatás.

Így viszont, hogy 6 hónapja ismered, és mielőtt igazán összemelegedtetek volna, bejön egy ilyen számodra azért nagyon bizarr helyzet, ez így kérdéses.

2020. dec. 13. 19:17
 27/45 anonim ***** válasza:
64%
Mivel a kérdező azóta sem válaszolt rá, elég sanszos, hogy kamu kérdés.
2020. dec. 13. 19:22
 28/45 anonim ***** válasza:
75%
Troll
2020. dec. 13. 19:25
 29/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szakítani fogok.
2020. dec. 13. 20:06
 30/45 anonim ***** válasza:
41%
25, de igenis az én olvasatomban ez márpedig másnak való gyerekcsinálás. A te dolgod, ha a tiédben nem. Ez inkább elvi kérdés, nem gyakorlati. Tizenéves kapcsolat, és 3 gyerek után is ugyanígy éreznék. Én kérek elnézést a véleményemért mindjárt.
2020. dec. 13. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!