Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?
6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.
A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.
Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.
Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.
“uj csaladjaval lesz elfoglalva”
jaja, 2 apa, 1 anya felallas.
🤪🤪🤪
Nem lesz az “uj csaladjaval” elfoglalva nagy valoszinuseggel.
Ez a 4 pottyos meg itt porog a hulyesegeivel. Retard vagy.
Kerdezo mondom lepj le.
Latszik a megfogalmazasbol, hogy ez neked sok.
Majd talal maga melle mas valakit a pasid aztan ennyi.
De nehogy evek mulva talald ki, hogy neked ez megse tetszik, mire te is lepeteztel egy gyereket.
Nem birom az olyan noket, akik egy ideig jopofiznak, aztan meg durr az elmult 5 ev serelmeit egybe nyomatjak.
Az ilyen ember hazug es nem egyenes. Mindenkit megszivat.
"vagy én vagyok az egyetlen, akinek gyereket csinál, vagy viszont látásra"
Tulajdonképpen így is te vagy az egyetlen, mivel nem "megcsinálja" hanem mesterségesen megtermékenyítik.
Ha már tizenéve házasok lennétek, három közös gyerekkel, jó rokoni viszonyban a tesóékkal, akkor nem keltene rossz szájízt a spermatámogatás.
Így viszont, hogy 6 hónapja ismered, és mielőtt igazán összemelegedtetek volna, bejön egy ilyen számodra azért nagyon bizarr helyzet, ez így kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!