Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen ember?...

Normális az ilyen ember? Meneküljek a családból?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.

A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.

Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.

Szakitáson gondolkodom nekem olyan beteg.

2020. dec. 13. 14:04
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
53%
Már még jó, hogy nem támogatja! Őszintén, ki támogatná ezt a beteg ötletet?
2020. dec. 13. 15:45
 12/45 anonim ***** válasza:
59%
Ti vagytok a legközelebbi rokonok, ti fogtok vigyázni a babára, amikor a szüleinek dolga lesz. Vagy elfogadod, hogy a gyerek a párod által félig a tied, vagy kiszállsz.
2020. dec. 13. 15:46
 13/45 anonim ***** válasza:
78%
Ha egypetéjű ikrek egyik felének alacsony a spermaszáma, nagyon nagy eséllyel ugyanez a helyzet a másik ikernél is.
2020. dec. 13. 15:47
 14/45 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem tetszik, akkor hagyd ott. Én nem találok ebben kivetnivalót.
2020. dec. 13. 15:48
 15/45 anonim ***** válasza:
41%

Most gondolj bele, ők vagy úgy tudnak gyerekhez jutni, ha örökbefogadnak, vagy úgy, hogy nevelik a sógor/testvér gyerekét.

Sokkal jobb, ha a gyerek az egyik szülő rokona, nem pedig vadidegen.

Nem mindenkit zavar az ilyesmi, hogy jaj, hát a gyerekemet a testvérem neveli. Én is segítenék ilyen módon a testvéremen.

2020. dec. 13. 15:52
 16/45 anonim ***** válasza:
60%
Ha a férjed ikrének nem lehet gyereke, a biológiai azonosság alapján valószínűleg a férjednek sem lehet. Probléma megoldva. (Legalábbis ez.)
2020. dec. 13. 15:52
 17/45 anonim ***** válasza:
36%

Azért kíváncsi lennék, hogy akik leszavazták mit tennének,ha náluk nem lenne baba.

Vagy te kedves kérdező?

Mondjuk szereted a párod,de nincs baba.

Nem szeretnéd inkább, hogy mégis csak rá hasonlítson a gyereked? Genetika miatt jó eséllyel inkább az ikertestvére spermája.

6hónapos kapcsolat nem olyan mint egy házasság, ahol esetleg évekig nem jön a baba.

2020. dec. 13. 15:54
 18/45 anonim ***** válasza:
55%

Iszonyat jó érzés lehet, hogy a sógornőd (egy másik nő) a szerelmed spermájától lett terhes, és az a gyerek, aki a családi összejöveteleken ott rohangál, az biológiailag a szerelmedé.

Én is szakítanék.

2020. dec. 13. 16:05
 19/45 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem is szakits.

Mert a szerelmed a spermáit kiverte a semmibe amíg téged nem ismert.

Ja az oké.

Csak a testvérének ne segítsen,mert az már nem oké neked.

Látom sokan nem csak a férfiakat hanem a spermát is kisajátítják.

2020. dec. 13. 16:16
 20/45 anonim ***** válasza:
63%

Mennyi hulye van itt istenem.

Jogotok van a velemenyhez, de akkor ha mar ennyire feszitgetitek a biologiat egy kis gyorstalpalo:

1/ a spermaszam nem csak genetikatol fugg, hanem kornyezeti hatasoktol is nagyban. Szoval attol, hogy egypeteju ikrek nem 100% meg nagy valoszinuseg, hogy a masik ikernek is alacsony a spermaszama.

Tudod, cigi, pia, egeszsegtelen eletmod meg ilyenek.

2/ biologiailag soha senki nem fogja megmondani, hogy melyik testver az apa. Szoval “biologiailag” a testvere gyereke is lehetne akar a sajatja. Egypeteju ikrek.

Ezen kivul mindenki jogosult a sajat velemenyehez.

Viszont nekem olyan fura, hogy ilyen kerdeseknek mindenki hirtelen nagy tradicionalis es zarkozott lesz.

Amikor meg a hived kerdesre azt valaszolom, hogy soha nem jarnek hiv pozitiv emberrel hurdurdur de rossz ember vagyok, meg mar kezelheto - jah persze nagyon szuper eletkilatasok.

Ott meg megy a nagy liberalis szoveg.

De a testverenek nem segitene.

Kerdezo szakitsal.

Latszik hogy ez nem fer bele neked, akkor pattanj most, ne majd par ev mulva kezdj el vergodni nyiltan, addig meg titkolod, hogy nem tetszik a felallas.

De valoszinuleg egy orbitalis vasarnapi xar kamu kerdes az egesz.

2020. dec. 13. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!