6 hónapja vagyunk együtt. Páromnak van egy ikertestvére. Egypetéjüek.
A testvérének vmi gond van a spermáival ezért nincs gyerekük a feleségével. Most olyat találtak ki hogy párom adjon spermát amivel megtermékenyítik a testvére feleségét.
Eléggé kibuktam rajta. A párom se lát ebbe semmi problémát mert mivel ikrek így a gyerek génállománya ugyanaz mint a testvéréé.
Most azért onnan induljunk ki, hogy milyen érzés az a nő szemszögéből, amikor a párom megdugja a sógornőmet, csak hogy gyerek legyen...
Persze hogy határozott nemet mondanék rá. És szakítanék is.
2020. dec. 13. 21:23
32/45 anonim válasza:
uristen te nagyon hulye. 🤣🤣🤣 nem dugja meg.
retardaltak oldala ez a gyakori.
2020. dec. 13. 21:43
33/45 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem dugja meg? Mi van, ha nem csinálnak belőle hivatalos ügyet, hanem házilagosan csinálják? Úgy nem kell engedélyeket kérni, meg ilyenek.
2020. dec. 13. 22:21
34/45 anonim válasza:
Egy a lényeg. Olyanba ne menj bele, ami még számodra sem egyértelmű. Itt a jővőről is szól ez az egész, nem csak egy alkalmi dolog.
2020. dec. 14. 01:15
35/45 anonim válasza:
Ha olyan rossz érzésed van ettől, hogy szakítani akarsz, akkor ez nem elég erős érzelem ahhoz, hogy jövőtök legyen együtt.
2020. dec. 14. 01:49
36/45 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik az ötlet meg már maga az ahogy az ikertestvére felesége tálalta a dolgot ellenérzéseket váltott ki.
Nem hivatalos lenne egyébként. Úgy akarják kivitelezni hogy párom kis műanyag dobozba űrit a nő meg a kwpen olyan volt mint vmi pulykatöltőcső befecskendezi magába.
A párom azzal érvel hogy nem fekszik le vele meg ha mégis tudna a testvére gyereket csinálni az genetikailag az övé is lehetne szerinte ebbe nincs semmi.
Valószìnüleg másként gondolkodnék ha már évek óta együtt vagyunk a testvérékkel is jó a a kapcsolat és ott tényleg nem jönne a baba már x idő óta meg hivatalos lenne az egész.
De nekem ez alig 6 hónap együtt járás után nem fér bele.
2020. dec. 14. 09:25
37/45 anonim válasza:
Igazad van, 6 hónap ehhez kevés, ahogy mondod, hosszú rokoni kapcsolat meg szeretet után beleférne, de majdnem a nulláról ezzel indítani, az leállítja a kapcsolatotok elmélyülését. Legközelebb majd arra kérnek az ikertesóék, hogy vegyetek fel nekik kölcsönt a saját nevetekre? Az első szívességet mindig újabbak szokták követni, és ezzel a gyerekdologgal úgy elköteleződnétek feléjük, ami felbonthatatlan. Te is elköteleződnél, olyan szinten, amit a benned meglévő érzelmek nem is indokolnak.
2020. dec. 14. 09:34
38/45 anonim válasza:
Elvárnák, hogy a testvéred párjaként úgy tekints a leendő gyermekre, mint aki a tiéd is, támogasd, vigyázz rá, szeresd nagyon. Benned erre nincs meg az indíttatás, meg kéne játszanod magad hozzá. Napról napra erősebb lenne benned az érzés, hogy kihasználnak. A párodnak is lehetne annyi esze, hogy fél év ismeretség után nem vár el tőled egy effajta elköteleződést, mert bizony a párjaként ezekből a dolgokból nem vonhatnád ki magad. Többéves kapcsolat és többéves jó családi viszony kell egy ilyenhez. Talán ő azt hiszi, a 6 hónap, amíg együtt jártatok, már mindenre elég. Szerintem egy ilyen erősen elkötelezett partnerséghez a részéről is kellene minimum egy házassági szándék az irányodba. Vagy ne várja el tőled se ezt az egészet így, a semmire.
2020. dec. 14. 09:41
39/45 anonim válasza:
Ebben a testvéri spermaadásban hol vagy te? Sehol. Nem is vagy nekik tényező. Meg sem kérdeztek, ha jól értem. Kívülálló a szereped.
2020. dec. 14. 09:45
40/45 anonim válasza:
"Igazad van, 6 hónap ehhez kevés, ahogy mondod, hosszú rokoni kapcsolat meg szeretet után beleférne"
Nem, akkor meg pláne nem férne bele. Csak akkor nekem az lenne a problémám, hogy ennyi évet leéltem egy szar mellett, akinek mindegy, kinek csinál kölyköt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!