Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek miért tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért tetszenek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Hát már hallottam ilyet hogy magyar lány összeállt arabbal.

Én férfiként kicsit rasszista vagyok velük nem kedvelem őket. Csúnyák is meg a hülye vallásuk is nagyon furcsa nekem.

ma 19:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nekem az olyan dühitő mikor egy csúnya arab pali egy szép magyar lányt megkörnyékez.
ma 19:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze én most akkor egy rasszista paraszt vagyok. Ugye? :)
ma 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nagy a farkuk, sok a pénzük 🤣
ma 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nem tetszenek. De húgomnak ilyen pasija van, viszont ő tökre felvilágosult, semmilyen hülye vallási szabályt nem követ, max 1-2 ártatlanabbat, pl amit mesélt tesóm, hogy náluk bűn koszosnak lenni, szóval lezuhanyzik minden nagywc után is meg ilyenek.

De már lassan három éve együtt vannak, és tök átlag életet élnek, eljárnak bulizni, randizni, otthon kockulnak, dolgoznak, stb. Nem féltékenykedik, mind a kettőnek vannak ellenkező nemű haverjaik, húgom is azt csinál, amit akar. Azt tudom, hogy a srác anyja nem kedveli annyira ezt a kapcsolatot, de ő otthon él. (Most meg nem mondom fejből, melyik ország, Algéria talán.)

ma 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Mert némelyik jóképű, de attól még nem lenne köztünk kapcsolat.
ma 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Beteg nőverő nárcik. Mi tetszene benük.
ma 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Minek arab, nővéreim?

Itthon tárt karokkal várnak benneteket az arabokra egészen hasonlító kisebbségünk. Szípek nádzson, hogy enné az áránhusukat a devlá.

ma 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Arabok közt is van keresztény. Ettől függetlenül én sose állnék össze arabbal.
ma 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

"Nekem az olyan dühitő mikor egy csúnya arab pali egy szép magyar lányt megkörnyékez."

Környékezz meg egy szép arab csajt (van egy pár), és rögtön kvittek lesztek.

ma 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A többség ugyanazért áll le egy migránssal: pénz. Elég sok köztük a jómódú kereskedő, étteremtulajdonos.
ma 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!