Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik tetoválva vonzóbbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tetoválva vonzóbbak férfiasabbak a nők számára és mért?

Figyelt kérdés
ma 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom megmondani de izgat ha egy férfi tetovált.
ma 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem férfifüggő, nem mindenkinek áll jól a tetkó különösen ha sok van rajta.
ma 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Engem annyira nem izgat, volt akin kifejezetten tetszett, mert illett hozzá és jó tetoválás volt, de a mostani páromon nem tudnék elképzelni tetoválást, így tetszik, ahogy van.
ma 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
47%

Nekem taszítóbbak

Mert gyenge jellemet sugall.

Vmi hit meg mondás vagy trauma meg gyerekszuletes meg jelképek amiket kenyszeresen meg akarnak osztani

De vannak pl dagadtak akik meg ezzel akarnák magukat "fedni"

Vagy vmi klánhoz tartozást jelent meg stb.

Nekem jót még nem tükrözött egy sem.

ma 19:46
 5/17 anonim ***** válasza:
12%
Huu, nagyon izgatnak a tetovált férfiak. Számomra ők olyan rossz fiúsak, bátrabbak, vadabbak. Akik úgy belemarkolnak a hajamba és ledöntenek.
ma 19:47
 6/17 TiniTitán0213 ***** válasza:
35%
Neken tetszenek a tetkók, de csak hogyha izlésesen vannak megcsinálva.
ma 19:49
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem. 1000-ből 1 tetkó az ami tetszik.
ma 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanabból az okból, amiért a nők szexi fehérneműket vesznek fel. Mert a tetkó eltakarja a testet, és ez beindítja a képzeletet.
ma 19:54
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Nekem sajnos taszító, az tetszik ha egy sincs. Képen jól néz ki de úgy hozzáérni nem vonzó.
ma 19:55
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Engem is taszít. Gusztustalan ahogy össze vannak firkálva.

Nem tehetek róla, csak és kizárólag a szűz bőrű pasik tetszenek. Plussz azért is, mert nem majmolnak másokat, kitartanak amellett hogy ők tetkó nélkül is tudnak érvényesülni.

Természetesen nekem sincs, és nem is tervezem. Szerencsére vannak pasik bőven tetkó nélkül is. Imádom hogy nincs rajtuk semmi!

ma 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!