Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek miért tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért tetszenek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Hát már hallottam ilyet hogy magyar lány összeállt arabbal.

Én férfiként kicsit rasszista vagyok velük nem kedvelem őket. Csúnyák is meg a hülye vallásuk is nagyon furcsa nekem.

tegnap 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiért, hányok tőlük.
tegnap 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Love bombing.

Nagyon tudnak nyomulni, meg halálosan szerelmesnek mutatni magukat.

tegnap 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem abszolùt nem tetszenek, kiráz a hideg tőlük.
tegnap 22:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért jó olvasni hogy sok lánynak nem tetszenek 🙂
tegnap 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne, de köztük is van azért normálisabb is.
tegnap 23:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek. Szép fényes, dús hajuk van és sötét szemeik. Meg jó szőrösek. Az arcberendezésük is sokszor szerencsés, bár nyilván köztük is van ugyanúgy rusnya is. Akikkel nekem volt dolgom azok ápoltak és jobb illatúak voltak mint a magyar faszik többsége, adtak magukra.

Egyikkel sem komoly kapcsolatot terveztem úgyhogy a vallásuk nem érdekelt. De nekem bármilyen vallás kizáró ok, egy kereszténnyel sem lennék előrébb. Azt sem tapasztaltam hogy lenéznének vagy bármi ilyesmi. Mármint itt gyakorin is minden második kérdés arról szól hogy milyen szemetek a nők, úgyhogy eléggé lenéznek minket a magyar faszik is, nincsenek illúzióim. Akkor meg már az Európába keveredett arabok (átlagban) helyesebbek.

ma 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!