Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lépcsőházbeli nőt bejelölök Facebook-on,akivel köszönőviszonyba vagyok,az azt gondolja,hogy tetszik nekem? Azért jelöltem be...
Egyszer amikor 19-23 évesen egy tízemeletes panelben laktam albérletben, akkor 2 lányt is megdugtam a lépcsőházból. Az egyik lánnyal sokszor találkoztunk, mindig ment le a lépcsőházban futóruhában futni. Úgy láttam a tekintete alapján, hogy ő is megnéz engem magának. Nem Pesten lakunk, meg tudtam keresni a családja vezetékneve + város alapján a facebookon. Ő a családjával lakott ott, kint volt a nevük nyilván. Bejelöltem, beszélgetni kezdtünk, aztán elhívtam találkozni. Vicces volt, hogy a randihoz mindkettőnknek csak le kellett sétálni a ház elé és onnan indultunk el valamerre. Aztán emlékszem második randin csók, negyediken szex és még összejárogattunk pár hónapig, de iszonyú kényelmes volt, hogy én a 2.-on laktam, ő pedig a 4.-en és így mindig találkoztunk.
A másik lányt a trolibuszon szólítottam le, aminek a végállomása a házunk előtt volt. Láttam nagyon néz, úgyhogy odamentem hozzá beszélgetni. Aztán leszállás után még beszélgettünk és kiderült ott lakunk egy házban. Az volt a baj ő pont akkoriban költözött el a városból, de még tudtunk párat randizni és a második randitól kezdve párszor szexelni. Ez az eset az első szomszéd lány után 1 évvel történt.
Nem nézegettük egymást..
Egyszer beszéltünk,akkor is az időjárásról...
Értem....
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!