Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a pasi hibája ha 5 randi után már nem keres többet?
Figyelt kérdés
Mindig ő kérte a randikat, én csak elmentem, elvoltam, pár szóban válaszoltam neki ha írt. Legutóbbi óta nem keres. Ilyenért nem kár szerintem, ha kellenék neki keresne.2021. szept. 9. 18:04
12/16 anonim válasza:
Tehát 5 randin keresztül mindent megtett, midnent beleadott, várta a pozitív visszajelzéseket és nem kapott. Én se írnék többet. Kösd fel a bugyit és hajts rá vagy meg is érdemled hogy ne érdeklődjön többet feléd
13/16 anonim válasza:
A pasinak ebben csak annyi a hibája, hogy az első randi után még keresett. Ha velem csinálná ezt, már második randi sem lett volna, mert ha nem látom a kölcsönös érdeklődést, akkor érted sem kár. Ez egy orbitális b@romság, hogy a férfinak kell a nőt lenyűgözni, ha nem tesz bele az egyik fél a dologba már az ismerkedésnél sem, akkor kár erőltetni.
14/16 anonim válasza:
Ez provokatív kérdés? Ehhez mennyi -IQ kell?
Miért keresne, ha te semmit se teszel? Az ilyenért nem kár. Én hamarabb leoffoltalak volna. Semmit se érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!