Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok 99%-nak "sok" ha egy pasi hozzájuk ér legelső randin, hogyan lehet ebből több?
tapasztalom, hogy a lányok elsőre nemnagyon szeretik, ha hozzájuk érnek. Na nem intim területre, hanem kb. semmit. Az egyiknek csak hátulról a derekára tettem a két kezem, már jött vissza az "engedj el" kérés.
Persze ezzel nincs gond, én értem, hogy a hölgyek ilyen "tartózkodóak", csak... csak... hogyan lehet innen eljutni ODÁIG, hogy kb. rám ugorjanak?
Valamiért elterjedt a randiknàl az, hogy meg kell èrinteni, "fogni" a csajt, mert hogy így lesz szerelmes
Ez csakis akkor van így , ha vonzónak talàl, és akkor is csak finoman
A derék az intim terület, nem fogod át olyanoknak a derekát, akikkel nem a legszorosabb viszonyban vagy.
Váll, kézfej, arc, haj, ezeket lehet érinteni. De ezt is csak akkor, ha látod, hogy kedvel. Ismeretlennek nem illik. És lássuk be, akivel 10-40 perce találkoztál, az ismeretlen.
Egy finom erintes a kezfejen vagy a valon az eleg. Ebbol ertjuk h vonzonak talalsz.
De tobb mar nem kell mert az tolakodo.
Ha nekem is eleg vonzo a masik akkor hasonlo modon viszonzom.
Szerintem mindig kerdezz ra h nem e introvertalt e mert akkor inkabb varj ezekkel nekik tobb ido kell ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!