Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legelső randija? Ha vissza mehetnétek az időben újra elmennétek rá?
Igen.Jó volt annyira szerelmesek lenni.
Elmennék.
Komoly volt nagyon:D
(Én 14, ö tapasztaltabb, de 16éves)
A baràtnöm köreiben meglàttam egy olyan srácot, amilyet még soha életemben nem làttam. El voltam hülve. Kàpràztatva. A bnöim dlörtöltek vele én meg álltam lefagyva hang nélkül.
Az élet fintora mègis, azt a sràcot pont én kezdtem érdekelni és elhivott hogy találkozzunk.
Hàt sétáltunk, bemutatta a környezetét, "atyaian" kedves volt, úgy èrtve hogy full kislànynak vett,ami nagyban segitett mindenben!
Ö irànyitott mindenben, és abszolut làgyan kedvesen nem erösuakosan nyomulva udvarolt hanem mimt egy hímestojàssal :D
4 év szerelem lett belöle de elköltöztek a szüleivel ès el kellett búcsúznunk. Meg sem tudtunk volna èlni ha lelépünk a szülöktöl vagy bármi
*én elsö randin alig mertem kinyögni bàrmit is igy indult :)
7.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!