Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legelső találkozón ti hogy köszöntitek a lányt Tinderről?
Én úgy gondoltam egy laza ölelés egy szia mellett tökéletes. Ti hogy látjátok? Kézfogás és bemutatkozás szerintem fölösleges, mert úgyis tudjátok egymás nevét , puszi pedig hirtelen jöhet neki. Előre egyeztetni pedig hogy hogyan fogom köszönteni elég kínos.
Szóval szerintetek ? Fiúk ti hogy szoktatok? Lányok nektek mi fér bele ?
Persze nem csak tinderre, hanem bármilyen online ismerkedős appre szól a kérdés.
Köszi előre is , a kor:19F és 18L
laza ölelés??? hol élsz, ember??!!
egyrészt nem illik, másrészt túl sok elsőre, ilyen könnyen egy férfi ne adja már magát, harmadrészt mi van, ha élőben nem jön be??
te meg ott ölelkezel, mint valami szeretethiányos.
Legyél már férfi!
Kézfogás és köszönés, mosoly, ilyesmi.
Vagy csak egy kedves köszönés.
Bőven elég...
És ezen még agyalni is kell, hogy hogyan kell egy találkozón köszönteni egymást... a csaj megütötte veled a főnyereményt..
Elengedek egy „Szia!”-t, aztán puszi jobbra-balra, és bemutatkozom személyesen is.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!