Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok hogy néz ki a rajtengedély, amit a pasinak mindenképpen meg kell ugrania?
A 3 egyuttes feltétel
Értelmes legyen és értelem sugározzon ki belőle.
Érdekeljem vonzódjon hozzám es ne mindenkihez. Legyek neki kivételes a sokbol, akit akar.
Kémia legyen.
Ezt a szót nem ismerem :D kissé túlmisztifikálod ezt a dolgot, nem kategórizálunk olyan élesen, a párunk és a vágyott pasi sokszor nem is hasonlítanak egymásra.
Én pl csak egyszerűen megláttam férjemet és ahogy az első hsz írta, jött ez az "ő kell nekem" érzés. Megmagyarázhatatlan és logikátlan, hogy mi alapján megy. Ezt az érzést ritkán tapasztaltam, életemben talán 3x.
Nem tudom, nem biztos, hogy így hívnám, de ha pl. egy pasi nem tud normálisan megszervezni és leegyeztetni egy randit, akkor én nem megyek vele randizni, ez már az első randialkalomkor kiderül.
A "majd fussunk össze valamikor" nem randimeghívás.
A "most végeztem a munkában, majd írok, ha hazaértem és mikor tudunk ma találkozni" nem randimeghívás.
Ha megbeszélünk egy időpontot és előző nap nem konfirmálja, akkor nem megyek el.
A "gyere át filmezni meg vacsorázni" nem randimeghívás.
Ha késik és nem szól előre, hogy késni fog, akkor én 15 perc után hazamegyek.
Feltételezve, hogy megtudom ezeket a dolgokat ismerkedés előtt / közben
- ne taszítson külsőre (ha nem vonz kifejezetten elsőre, de oké a külseje szerintem, akkor adok egy randira esélyt általában)
- kulturáltan ismerkedjen velem (nem tesz fel szexuális kérdéseket / nem említ szexuális témákat / nem kér meztelen képet randi előtt meg 1-2. randin, élő ismerkedésnél köszön, megkérdezi, zavar-e, ilyesmi)
- ápoltság, igényesség, alkalomhoz öltözés
- legalább 1-2 közös hobbi / érdeklődési kör
- nem hímsoviniszta
- nem vallunk homlokegyenest különböző nézeteket "vízválasztó" dolgokban
- merjen megszólalni és randira hívni, ill. randira ő szervezzen programot, ami nem abból áll, hogy "gyere fel a lakásomra, ott összebújunk" meg "főzzél nekem valamit", hanem igenis fektet bele energiát
- érzem, hogy nemcsak a külsőm érdekli
- alapszintű műveltség, tájékozottság, intelligencia
- hasonló jövőkép
- korban hozzám illő férfi esetén (30+-os korosztályról beszélünk): tartós munka, ill. ha munkanélküli, akkor rövid ideje (azaz nem héderel, nem anyját pumpolja, nem segílyen él, nem 4 éve munkanélküli, és finnyásan válogat a munkalehetőségek között)
- nem anyuci dróton rángatható fiacskája
- nem érzem azt, hogy anyagilag ki akar használni / hímnemű aranyásó
Ami jó, ha teljesül, de bizonyos esetekben szemet tudok felette hunyni:
- magasabb nálam
- idősebb nálam
- első randin, amire meghívott, ő fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!