Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját lakás , autó , sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakás , autó , sportos 70 kg-os test, jóképűség, humor, milliós fizu, diploma ez csak rajtengedély a jobb fajta nőkhöz?

Figyelt kérdés
Szóval még ezeken az alapokon kívül többre van szükség ?
2023. júl. 15. 10:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Van egy férfi ismerősöm aki ezeknek a kritériumoknak szóról szóra megfelel. Pont 70 kg (izmos). Gazdag, mindene megvan.

Csak egyik nő sem felel meg neki komolyabb párkapcsolatra.

Max 2 évig tud megtartani egy-egy nőt, utána ha felszállt a rózsaszín köd, minden nőben talál valami problémát.

Legfőképpen azt hogy ne kelljen szintet lépni, és elköteleződni. Pedig a csajok akikkel dolga volt, egytől egyig normális, intelligens, igényes, szép nők. Mindegyiknek elő van adva, hogy komoly párkapcsolat... stb (tényleg így gondolja a pasi is), aztán nem tart tovább 2 évnél.

Nah, akkor mire megy az ismerősöm ezekkel amiket leírtál?

Pedig neki ennél a "rajtengedélynél" több is van, nem csak anyagi szempontból. De cseszheti ha sérültek a kötődési mintái, vagy a személyiségével van valami "difi".

2023. júl. 15. 11:11
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
A satnya kis 70 kilós testedre azt gondolod hogy az beindít egy nőt?? Maximum magadat mikor kivered magadnak.
2023. júl. 15. 11:14
 13/29 anonim ***** válasza:
30%

12:

Nem akarok beléd kötni, ne érts félre, de van egy csomó olyan sportág ahol 70 kg az illető és nem "satnya" a teste! Pl ilyen az összes küzdősport! Nekik eleve kötelező tartani a testsúlyukat, úgy hogy közben izmosak.

2023. júl. 15. 11:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha a kerdezőnek itt kell megerősítést kérni, akkor valószínűleg nem sikeres a nőknél. Ilyen paraméterek semmit nem jelentenek önmagukban. A döntést úgyis azok a nők fogják kimondani, akiknél próbálkozik.
2023. júl. 15. 11:26
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Vótmá...
2023. júl. 15. 11:39
 16/29 anonim ***** válasza:
42%
gibic. 183 centire 77 kiló vagyok. 80nál is vékonynak mondtak, de már figyelem ki mondja. általában azok akiken felesleg van. A fél ország vágósúlyban van és a kövér lett a normális testalkat.
2023. júl. 15. 12:36
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak 90%-a sportos testalkatúnak képzeli magát, hány olyannal találkoztam netről, akinél ez volt beállítva testalkatra, azt köze nem volt hozzá, vagy simán vékonyak, vagy átlagos testalkatúak voltak. Nem fogják fel, hogy a sportos izmosat jelent, nem soványat, meg nem is “nem kövéret”. 70 kg-val képzelem, mennyire lehet izmos…
2023. júl. 15. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:
amúgy belőlem ki se nézik, hogy majdnem 80at nyomok(talán a 30centis miatt ennyi "haha"). Úgy pedig nehéz megítélni az izmosságot, ha a ruházat eltakarja. A munkaruha amit hordok derékra megfelelő, de a nadrág szára bő. Ilyen esetekben is csalóka a kép. Frissítettem a ruhatáramat és most jöttem rá, hogy eddig 1 számmal nagyobb ruhákat hordtam és mennyire másabban nézek ki saját méretben. Vékony testalkat, még mindig, így viszont nem úgy áll rajtam a ruha, mint egy telibesz@rt búvárruha.
2023. júl. 15. 12:53
 19/29 anonim ***** válasza:
A kérdezőnél pedig max a magassága valós az is pontatlan.
2023. júl. 15. 12:59
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
17. Ez így van, valamiért mindegyik sportosnak gondolja a teljesen átlagos testalkatot. Pedig a "sportos" magáért beszél, aki rendszeresen sportol annak lehet csak sportos testalkata.
2023. júl. 15. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!