Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne csinosabb fiatal nőt találni így lakás nélkül?
Figyelt kérdés
Mamahoteles vagy > kuka
Albérletben laksz > kuka
Legabbis mindehol rajtengedélynek irjàk a nők a saját ingatlan meglétét.
2023. aug. 18. 10:28
1/43 anonim válasza:
Ha te egy csinosabb fiatal nő lennél és megtehetnéd, hogy válogass, te sem állnál le csórókkal önsorsrontásból.
2/43 A kérdező kommentje:
Ha a szemelyisegem ugyan ez lenne nőként , akkor de! Leallnék! Nem a pénz alapján választok partnert.
2023. aug. 18. 10:33
4/43 anonim válasza:
Nekem az albérlet nem gond. A lényeg, hogy ne a szülői fészekből kelljen kiragadnom a csemetét így 30 körül.
5/43 A kérdező kommentje:
Én a “fiatal” alatt nem valami tini lányt értettem. Hanem egy 26-33 közötti nőt. Szerintem számomra ez fiatalos lehet. És 35 vagyok.
2023. aug. 18. 10:37
6/43 anonim válasza:
Biztosan jól néz ki, különben irreális elvárás lenne részéről az instamodell külső.
7/43 anonim válasza:
Szóval neked fiatal, csinos nő kell. Gondolom akkor te is fiatal és sportos férfi vagy, ugye?
Amúgy egyáltalán nem minden nőnél kizáró ok az albérlet. Egy a lényeg: ne otthon lakjon a szüleivel 30+ évedként is. Hogy saját vagy bérelt, az engem már nem érdekel. Sőt több olyan nőt is ismerek, akiknél a mamahotel sem feltétlen kizáró ok, ha egyébként a férfiban megvan a hajlandóság elköltözni.
8/43 A kérdező kommentje:
Már írtam ; 35 éves vagyok. Kb 5 éve lakom egyedül albérletben. Viszonylag jóképűnek tartanak de macis vagyok testalkatra. Ez miatt személyesen ritkán próbálkozok ismerkedni. Viszont elég magányos életmódot tartok fent és ez már nem elég nekem.
2023. aug. 18. 10:41
9/43 anonim válasza:
Komolyan irigylem a férfiakat az önbizalmukért. Kövér, csóró, mégis fiatal csini nőre pályázik, én meg azon agonizálok, hogy elég kerek-e a seggem, vagy menjek el még ötödszörre is kondizni a héten.
10/43 A kérdező kommentje:
Mert a társadalmi elvárásoknak akarsz megfelelni. Azért edzel mert ha csak átlag vagy duci lennél azt lenézi a többség.
2023. aug. 18. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!