Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne csinosabb fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne csinosabb fiatal nőt találni így lakás nélkül?

Figyelt kérdés

Mamahoteles vagy > kuka

Albérletben laksz > kuka

Legabbis mindehol rajtengedélynek irjàk a nők a saját ingatlan meglétét.

2023. aug. 18. 10:28
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Normálisak vagytok? Tényleg itt tartotok hogy ha egy férfi nem 60 kg hanem 90 akkor neki már csak nem vonzó nője lehet a párja?

Jó hogy nem azzal jöttök

- 185 cm alacsonyabb férfinek nem lehet diplomás barátnője.

- ha a farka csak 17 cm és nem 20 akkor bulizós kefélgetős szeximadó partnere már nem lehet

- ha csak este viszi ki a szemetet és nem délelőtt akkor biztos lusta > tanultabb ambiciózus nője már nem lehet

Stb

2023. aug. 18. 11:40
 22/43 anonim ***** válasza:
98%
Nem azzal van a gond, hogy lehet-e ilyen barátnője, hanem hogy te élből ilyet vársz el. Mire fel? Nagyon szánalmas, mikor valakinek nagyobb az arca annál, mint amit fel tud mutatni…
2023. aug. 18. 11:43
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Az már egészségtelenül sok testzsír. Kisebb odafigyeléssel le tudod faragni 20 alá is anélkül, hogy vért izzadnál.
2023. aug. 18. 11:43
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
#19. Hetero férfiként riasztó is lenne ha úgy gondolnád dolgod van velem. 😅 Csak azért javasoltam kiigazítást, mert pár kommnet már kezdett a dagadt és igénytelen hapsi, instamodellt keres irányba menni.
2023. aug. 18. 12:03
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha a nagy hassal tudnál valamit kezdeni (és itt nem a kockákról van szó), az már rengeteget dobna az összképen, esélyeiden, önbecsüléseden. Gondolom én.
2023. aug. 18. 12:06
 26/43 anonim ***** válasza:
95%
Kérlek értsd meg, annyira lehet vonzó a nő akire neked esélyed van mint amennyire vonzó te vagy férfiban. Ennyi. Tedd már a szívedre a kezed, mennyire vagy te vonzó férfi, mennyire forognak utánad a nők, mennyire kezdeményeznek nálad? Hát hogy gondolod, hogy annál te vonzóbb nő tudsz összeszedni mint amilyen vonzó te vagy? Egyszerűen érthetetlenek vagytok! 🙄
2023. aug. 18. 12:06
 27/43 anonim ***** válasza:
95%

#16:

"Lehetnek vékonyabb nők akiknek szimpatikus az én típusom a kicsit nagydarab fickó is. Ezeket keresem."

És elég szánalmas, hogy erről azoktól érdeklődsz, akiknek a véleményét a témában láthatóan lesajnálod. Mert ezek szerint egyedül nem vagy elég ahhoz, hogy "ezeket" meg is találd.

2023. aug. 18. 12:10
 28/43 anonim ***** válasza:
92%
Mindenkinek csak annyi elvárása lehet, amennyit ő maga is teljesíteni tud, vagy még akkor se, de az önvizsgálat már nehezebben megy.
2023. aug. 18. 12:11
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

"Lehetnek vékonyabb nők akiknek szimpatikus az én típusom a kicsit nagydarab fickó is. Ezeket keresem."

Lehetnek, sőt, vannak. De, láthatóan te nem jössz be nekik. Nem nyünyögni kell, hogy jaj a lakás, meg a kilók, meg a magasság, meg amire Pistike épp fofni akatja, hanem reálisan végig gondolni, mit keresek és akiket én szeretnék, azok mit keresnek. Aztán olyanná válni, hogy legyen rám kereslet. Ennyi.

2023. aug. 18. 12:36
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Én azt látom, hogy nem azt nézik hogy ki milyen, hanem a külsőségeket meg hogy ki mit ért el, tehát egy nagy biznisz ez a párkeresés, egy párkapcsolati "piac".
2023. aug. 18. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!