Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne csinosabb fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne csinosabb fiatal nőt találni így lakás nélkül?

Figyelt kérdés

Mamahoteles vagy > kuka

Albérletben laksz > kuka

Legabbis mindehol rajtengedélynek irjàk a nők a saját ingatlan meglétét.

2023. aug. 18. 10:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
19%
35 évesen oké, hogy albérletben élsz. A szüleikkel élők pedig egyenlők a hajléktalanokkal, mert minden nőnél esélytelenek.
2023. aug. 18. 10:55
 12/43 anonim ***** válasza:
98%
De ha te macis vagy, akkor miért emeled ki, hogy te CSINOS nőt akarsz?! Az a csinos nő meg SPORTOS férfit akar, ennyi. Vagy neked lehetnek külsőt érintő elvárásaid, a nőknek már nem?
2023. aug. 18. 10:56
 13/43 anonim ***** válasza:
98%
#10 azért edzek, mert szeretek jól kinézni és egészséges lenni. Meg mert jó dolog izmos srácokkal szexelgetni.
2023. aug. 18. 10:56
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha az adott macis férfi pénzes és van lakása, csettintésre talál magának bombanőt.
2023. aug. 18. 10:58
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te is lenézed a duci nőket, kedves kérdező, hiszen neked olyan nem kell.
2023. aug. 18. 10:59
 16/43 A kérdező kommentje:

Hol írtam hogy a “csinos” nőt mit várhat el?

Vannak vékony nők akiknek vékony férfi kell.

Vannak sportos edző nők akiknek a gyurma férfi az ideál

DE

Lehetnek vékonyabb nők akiknek szimpatikus az én típusom a kicsit nagydarab fickó is. Ezeket keresem.

Miért vagytok ennyire fekete/fehérben gondolkodóak? Mintha nem léteznének eltérő testalkatú párok.

2023. aug. 18. 11:04
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ereszd bő lére és fejtsd ki a mackóst, mert ahogy a molett meg a teltkarcsú esetében is, gyakran használják a dagadt politikailag korrekt megfelelőjeként.

A mackós eredetileg olyan csávó, aki alapvetően izmos, de a testzsírja csak az izomcsoportok egészét engedi láttatni. A has lapos, de nincsenek kockák/hurkák, a váll egybe van, a 3 fej nem kivehető, a tricepsz alakja nem szögletes mint amit baltával faragtak, a hát széles, de nem dimbesdombos, öv fölött fél egy centi úszógumi, vastag egybefüggő vádli es comb, az arcon nincs toka, a járomcsont es állkapocs közötti rész egyenes vagy enyhén konvex.... Valami ilyesmi vagy keress a neten képet ami az alkatodhoz hasonlít.

2023. aug. 18. 11:13
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
34 vagyok, albérletben lakom és van és volt is csajom. Egyébként Ramit Sethi milliomos is albérletben él. Kell még példa? Le fog esni valamikor, hogy rossz a gondolkodásod?
2023. aug. 18. 11:21
 19/43 A kérdező kommentje:

Ezzel a fajtával nekem semmi dolgom aki ennyire részletesen nézi a férfi teste részeit. Normális emberek nem ilyenek ne haragudj. Amúgy 27 % a testzsírom. Felsőtestemen látszik az izom is. Csak nagy a hasam meg hatalmas a combom.

2023. aug. 18. 11:22
 20/43 anonim ***** válasza:
96%
Viszonylag csinos, macis testalkatú nőre van esélyed, ha ez nem jó akkor légyszíves nyugodj bele méltósággal az egyedüllétbe.
2023. aug. 18. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!