Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne csinosabb fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne csinosabb fiatal nőt találni így lakás nélkül?

Figyelt kérdés

Mamahoteles vagy > kuka

Albérletben laksz > kuka

Legabbis mindehol rajtengedélynek irjàk a nők a saját ingatlan meglétét.

2023. aug. 18. 10:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nekem spec. kimondottan bejön a macis típus,de én sem vagyok egy csont vèkony nö hanem normàl súlyú. De sokan a Barbi babàkat tartjàk a normàl alkatnak.
2023. aug. 18. 12:43
 32/43 A kérdező kommentje:

Dobj egy képet privátban.

2023. aug. 18. 12:50
 33/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, próbálsz ismerkedni? Szóba állnak veled a fiatal, csinos nők? Merthogy úgyis ők fogják eldönteni, hogy van-e esélyed náluk. Mi itt megszavazhatjuk neked, hogy van esélyed, persze. De mire mész vele? Mikor volt utoljára csajod?
2023. aug. 18. 13:17
 34/43 anonim ***** válasza:
Hogy néznek ki a nők akik érdeklődnek irántad, akiknek felkelted figyelmét? Az a szinted! Ha nem tetszik, ha felháborító, ha igazságtalan, ha kivagy tőle idegileg akkor is az a szinted, mindegyikünknek az a szintje, el kell fogadni.
2023. aug. 18. 13:23
 35/43 A kérdező kommentje:

Előzőek ;

Ez nagyon változó. Mindenféle nő érdeklődött már irántam.

2023. aug. 18. 13:28
 36/43 anonim ***** válasza:
Én neten ismertem meg a ferjemet. Nem is erdekelt h van e lakasa akkor csak később tudtam meg h az nem is albi hanem az övé
2023. aug. 18. 14:08
 37/43 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat aki 8 általános, szakmunkással is jól elvan albiban a feleségével és a két gyerekkel.
2023. aug. 18. 14:11
 38/43 anonim ***** válasza:
Ha jól ertem, a fullos nő kéne, de numu egzisztencia, szar kinezet, szar személyiség?
2023. aug. 18. 14:19
 39/43 anonim ***** válasza:
30%
#38 Én a fogyatékos, szerencsétlen nőkhöz is vonzódom úgyhogy ez nem érv.
2023. aug. 18. 14:21
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
A nőket nem érdekli az izom. Én magas vagyok, jóképű, de vékonyabb alkatú. Van saját lakásom is. Természetesen a család segített benne. Eljönnek velem így is a nők, hogy nem vagyok izmos. És így is, hogy semmit nem magamtól értem el. Lehet több jönne el kicsit, ha izmosabb lennék, de annyira nem oszt, nem szoroz számomra, hogy csak ezért kigyúrjam magam.
2023. aug. 18. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!