Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal lányoknak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?

Figyelt kérdés

Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?

Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)

~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.

2023. szept. 23. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:

Nőnemű vagyok, idén leszek 36. Az, aki azt mondja, neki a külső nem játszik párválasztásnál, az vagy hazudik, vagy a párválasztás neki a fix dugást jelenti és baromi igénytelen. Azt sztem nem kellene undorító felszínességként kezelni, hogy vki nem hajlandó olyannal összejönni, aki taszítja külsőre (nem gondolom, hogy játszani kellene a Máltai Szeretetszolgálatot szerencsétlen embereknek / miatt). Ettől függetlenül azért, ha körbenézel, láthatod, hogy bőven van olyan férfiaknak is párkapcsolata, akik nem pénzesek és nem is néznek ki médiaideál szerűen... mert az ízlés, még ha tendenciák vannak is, egyénre lebontva szubjektíb (nekem is jött már be férfi, akit mások bottal nem piszkálnának meg, és taszítónak tartok bizonyos nagyon népszerű, közmegegyezés alapján "dögös" férfiakat - pl. Channing Tatum, Jason Momoa, Timothee Chalamet nagyon hidegen hagynak).

Anyagiak: én eleget dolgoztam azért, hogy megteremtsek magamnak egy olyan anyagi színvonalat, amivel boldognak érzem magam, sőt túl is teljesítettem. Nem gondolnám, hogy az akkora szívtelenség lenne, ha legalább azt elvárom, hogy a másik ne húzzon bele a sárba és le kelljen miatta mondanom olyan dolgokról, amiket szeretek és amik a boldogságom szerves részét képezik (ami azért eléggé reális sajnos, ha idővel együttélős, komoly párkapcsolatban gondolkodunk - ilyen pl. a tartós munkanélküli, vagy itt, Bp-n közmunkás típus). Vagy legalább ne hisztizzen, ha tovább folytatom őket nélküle, ha nem akar / hajlandó beleadni semmit (pl. utazás - nem rongyrázós típus -, színházba járás, kiállítások)... ill. azon ne kelljen fosnom, hogy minden fontos befizetendőt be tudjunk fizetni, és ne azon kelljen gondolkodni, hogy most a lakásbiztosítást toljuk a kövi hónapra, vagy az internetszámlát. És igen, ez nyilván akkor még nem játszott akkora szerepet, amikor 20 évesen még otthon laktam egyetemistaként és nem tartottam magam el vs. most, amikor már a megélhetésem 100%-ban a saját felelősségem.

jan. 13. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!