Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal lányoknak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?

Figyelt kérdés

Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?

Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)

~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.

2023. szept. 23. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bőven elég, hogy a párom 500 ezret keres, én keresek 450-et, 2 ekkora fizetésből bőven megélünk.
2023. szept. 23. 11:45
 42/80 anonim ***** válasza:
90%
Arra meg nem gondoltal, hogy akkora tajparaszt vagy, amit a megnyilvanulasaid is alatamasztanak, hogy menekulnek eloled a nok? Oerdze mondanak valami kifogast, amit te ugu dekodolsz, hogy nem vagy szep, nem vagy vekony, nem vagy penzes. De a valodi ok az, hogy agybeteg vagy es kezelesre szorulnal. En mar a kerdesed miatt is kenyszergyogykezelnelek, hogy ne a te dontesed legyen. Amikor allami beavatkozast surgettek, en ezt a tipusu beavatkozast tamogatom.
2023. szept. 23. 11:49
 43/80 anonim ***** válasza:
100%

#40! Akkor mi a problémád? Dugjál azokkal, akiknek nem vagy ronda, meg csóró 🤷🏼‍♀️

2023. szept. 23. 11:52
 44/80 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem érdemel senkit, ezt kéne megérteni s elfgoadni.
2023. szept. 23. 11:52
 45/80 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek minden életkorban számít a külső, mint ahogy a férfiaknak is. Senki nem fog összejönni olyan emberrel, aki taszítja.
2023. szept. 23. 11:53
 46/80 anonim ***** válasza:
100%

45

Én már egyszer összejöttem, de hatalmas hiba volt. Nem is tartott sokáig, és sose felejtem el az undort, amivel járt.

2023. szept. 23. 11:55
 47/80 A kérdező kommentje:

42

Le nyomtad a gyakori szokásos mellédumáját.

Itt az összes férfit aki bármilyen oknál fogva sikertelen a nőknél azokat azonnal egytől egyig orvoshoz küldenétek!

2023. szept. 23. 11:56
 48/80 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyannal jöttem össze még fiatalon, aki nem tetszett (de nem is taszitott). Szexeltünk kb. 3X fél év alatt, felesleges ilyen emberekkel kezdeni.
2023. szept. 23. 11:57
 49/80 anonim ***** válasza:
97%
Akiből ez dühöt és utálatot vált ki, annak valóban érdemes lenne elmennie egy pszichológushoz.
2023. szept. 23. 11:58
 50/80 A kérdező kommentje:

49

Szóval nem kellene dühösnek lennie annak a személyének aki évek óta egyedül tengeti el a fiatal éveit? És már elmegy minden ideje és nem talál társra? Talán boldognak kellene lennie hogy örökre a macskái az egyetlen társasága akihez a munka után otthon hozzászólhat? Mondom nektek az felfoghatatlan hogy vannak olyan emberek akiknek 5,10,20 akárhány éve szingli életük van! Mert a nők ha másra nem is könnyen , se szexre azonnal találnak partnert. És akkor nem érzik egyedül nyomorultul magukat.

2023. szept. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!