Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?
Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?
Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)
~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.
#40! Akkor mi a problémád? Dugjál azokkal, akiknek nem vagy ronda, meg csóró 🤷🏼♀️
45
Én már egyszer összejöttem, de hatalmas hiba volt. Nem is tartott sokáig, és sose felejtem el az undort, amivel járt.
42
Le nyomtad a gyakori szokásos mellédumáját.
Itt az összes férfit aki bármilyen oknál fogva sikertelen a nőknél azokat azonnal egytől egyig orvoshoz küldenétek!
49
Szóval nem kellene dühösnek lennie annak a személyének aki évek óta egyedül tengeti el a fiatal éveit? És már elmegy minden ideje és nem talál társra? Talán boldognak kellene lennie hogy örökre a macskái az egyetlen társasága akihez a munka után otthon hozzászólhat? Mondom nektek az felfoghatatlan hogy vannak olyan emberek akiknek 5,10,20 akárhány éve szingli életük van! Mert a nők ha másra nem is könnyen , se szexre azonnal találnak partnert. És akkor nem érzik egyedül nyomorultul magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!