Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?
Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?
Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)
~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.
Kérdező, téged se érdekel az emberek 99,9%-ának a sorsa; miért meglepő, hogy a te életed se érdekli az emberek 99,9°%-át?
Teljesen irreleváns a #59-es hozzászólásodban felhozott példád, semmire köze a te helyzetedhez.
60
Értem csak rossz hogy ilyen rossz vagy! Én az ellenségeimnek is boldog jövőt kívánok. 😐
Te is tehetsz magadért, mint ő, szerintem neki már nem lesznek csajozási gondjai akár van diploma akar nincs akar van penze akar nincs. Szerinted?
Nem rossz vagyok, hanem racionális. Te meg álszent.
Inkább egy nőnek sem kívánok olyan társat, mint te, miközben én vszeg a kezed is eltörném, ha hozzám nyúlnál egyszer is. Szóval veheted úgy, hogy a nőknek kívánok jót. :) Szóval máris rendben vagyok.
Sokra megyek vele ha a szexre hamar találok pasit...aztán vagy jó lesz vagy nem. Sok pasi egy fos az ágyba...vagy elmegy 2 perc alatt vagy önző dg.
Rengeteg átlag alattinak van nője 300as keresettel is.
Akiket ismerek és évek óta egyedül van annak az anyával van baj! Hiába puffogsz ezen!
Tegyél magadért! Ja nyekegni könyebb. Te bajod...senkit nem fog izgatni. Üdv a valóságba.
Az ilyennek általában barátai sincsenek, mer unják a pocsigádát.
A külső meg anyagi helyzet meg mindig is számított! Nem korfüggő!
Ui...
És hány ilyen van mint amit a 63as linkelt! A nyafogás helyett nézz ilyen embereket és vegyél roluk példát!
66
Le legyetek retadráltak! Az egy kamu videó. De nem is tartozik ide. Teljesen normal módon nézek ki. Nem úgy mint abban a videóban a hapsi. Csak nektek már az kövér aki nem 60-70 kg 35 évesen mint a 15 éves C Robika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!