Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal helyes lányok leosztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal helyes lányok leosztása tényleg véletlenszerűbben valósul meg? Ők még más alapján döntenek párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Ha egy 25 év feletti helyes, csinos nő egy férfival van, annak legtöbbször van valamilyen racionálisabb oka: A férfi jól néz ki, magas, izmos, vagy szórakoztató és férfias személyisége van, vagy már elért valamit az életben, pénze, hatalma van. Ezek közül nem kell nyilván mindnek teljesülnie, de minél több megvan, annál jobb, annál biztosabb és esélyesebb a dolog.

A fiatal lányoknál viszont rengetegszer mintha ezek a kritériumok sem léteznének. Rengetegszer olyan random srácokat látok együtt helyes, csinos lányokkal, hogy kiakad a valószínűsétlenség számlálóm. Se külsőre semmi extra a srác (6-7-8-as lány egy-kettővel maga alatti sráccal), se a viselkedésén nem látszik hogy különösen a férfi lenne, se nem hiszem hogy olyan sokat elért az élet más területein. Amikor azt érzed, hogy ha ennek a srácnak ilyen barátnője van, akkor neked is mindjárt egy szupermodell barátnőd lesz, vagy azt hogy inkább akkor most bedobod a törölközőt és akkor ennyi volt az élet, ha annak a srácnak olyan csaja van, neked pedig senki.

Őszintén szólva nem tudom melyik a rosszabb: Hogy idősebb korban már viszonylag objektív a nők követelményrendszere és ott legalább tehetsz azért, hogy jobb legyél, vonzóbb legyél a szemükben, bár nyilván ez a rendszer is elég kemény, hogy emberi értékeket nélkülöz. Vagy a fiatal lányoknál megifgyelhető randomság, hogy random átlagos srácoknak lehet (fiatalon) magukhoz képest nagyon jó csaja, de ezt persze csak a srácok egy kis százalékának (10? 30?) dobja ki a gép, hiszen számszerűleg nem jut mindenkinek ilyen lány. Szerinted?

2019. okt. 18. 17:06
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
88%
Az igények idővel vàltoznak. Gondolj magadra: 15évesen elég lett volna egy csaj, aki jól néz ki, el lehet vele beszélgetni. 25évesen ugyanez, plusz tervezni lehessen vele, egyezzenek a rövidebb-hosszabb tàvú célok.
2019. okt. 18. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Én mindjárt 24 vagyok, de még most is "random" srácokkal ismerkedek... Amiket felsoroltal, azok mind csak státuszok, arra jó csak, hogy az ismerőseid irigyeljenek, de egyik sem jelenti azt, hogy a srácnak jó személyisége van, vagy hogy jó ember. Nekem pedig ez számít igazán.
2019. okt. 18. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
#1: Szerintem meg pont, hogy a másik oldalról érdemes megközelíteni a kérdést. A 15-16 éves kiscsajok még a romantika szikráit gyújtogatják még ízlelik a szerelmet és épp csak "belekóstoltak" a szexbe (persze kivétel akiken már 14 évesen végigment a fél város). Ebben a korosztályban még közel sem annyira fontos a külső a pénzről nem is beszélve, hiszen a gyerekek a szüleikkel élnek jó esetben. Ezért van az, hogy még a cingár alacsony tini srácok is sokszor kifejezetten csinos kortársaikkal járnak együtt. Csak aztán 18 felett jön az egyetem, hirtelen kinyílik a csipájuk, rájönnek, hogy milyen menő is vagizni a pasi sportkocsijával meg kaviárt enni egy Ibizai luxusétteremben. Később pedig ha addigra már ki is élték magukat az igényeik ugyanúgy megmaradnak csak más formában köszönnek vissza: a pasi biztosítson elég nagy családi házat és nagy családi autót a megszületendő pici gyerekeknek akiknek adjon meg mindent, a család életszínvonala ne csökkenjen egy második/harmadik gyerek vállalásával és az anyuka ugyanúgy meg tudjon magának sok mindent engedni mint előtte. Szóval a nők igényei az idő előrehaladtával egyre csak nőnek és ezért is pokoli nehéz elveszítenie a szüzességét és a nők körében sikeresnek lennie azoknak, akik ezt a folyamatot nem kezdték el serdülőkorukban.
2019. okt. 18. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

" lány egy-kettővel maga alatti sráccal"

Én meg olyannal nem ismerkednek, aki leír egy ilyen mondatot.

23l

2019. okt. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!