Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen kaliberűnek/vonzónak kell lennie egy 13 éves fiúnak, hogy ilyenben legyen része?
Tudom a cikkben szereplő egyik alany nem felnőtt, de azért is helytálló a "felnőtt párkapcsolatok" kategória, mert az én szerencsétlenségemmel (25 évesen szűz) szeretném összevetni az ilyen jelenségeket.
Szóval a cikk: [link]
Egészen döbbenetes, hogy sokan huszonévesen sem éltek még át egy csókot sem, eközben meg 14 alatti fiúknak ilyen élményekben lehet részük. Konkrétan, hogy egy csinos tanárnő halálosan szerelmes beléjük. És ne gyertek azzal az indokkal, hogy az ilyen nő beteg, mert mégiscsak ezt az egy srácot szemelte ki magának, nem pedig a többi x gyereket. Szóval valamivel sikerült megbolondítani a nőt. És mivel ebben a korban még az intelligencia/egzisztencia jelentéktelen mértékű így csakis valami álomtestű, magas, jóképű, nagyfarkú szépfiúról lehetett szó. Annyira kíváncsi lennék az ilyen tanárok által "molesztált" tinik külsejére. Mondjuk a nő férjének lehetett aztán megalázó egy a szitu, hogy egy 13 éves több vonzalmat tudott ébreszteni a feleségében, mint ő maga. Szerintetek ezek a "szexuálisan molesztált" srácok "mit tudnak" (vszeg költői kérdés), amit én soha a büdös életben nem fogok.
“csakis valami álomtestű, magas, jóképű, nagyfarkú szépfiúról lehetett szó” - hát persze... a hatalmas farokméretét (amiről mint tudjuk, a legeslegfontosabb szempont minden egyes nőnek a világon) nyilván a röntgenlátásával előre megállapította a nőci, ugyanígy a kockák számát a srác hasán, ami még több is volt, mint kellene, hiszen a gyerek mind a 13 évét ezek kidolgozásával töltötte.
Fogjátok már fel, hogy (ettől a nyilvánvalóan beteg “kapcsolattól” elvonatkoztatva is) párkapcsolat nem így működik, hogy x pénzes, vagy nagyfarkú jópasi, ezért van nője, y meg nem az, ezért nincs. Az emberi kapcsolatok, a nők, (és a férfiak) nem így működnek. Nézz már körül az utcán kérdező, hány átlagos, vagy átlag alatti palit látsz nővel? Mert aki nem hagyja otthon a 18 dioptriás szemüvegét, az qrva sokat!
"így csakis valami álomtestű, magas, jóképű, nagyfarkú szépfiúról lehetett szó. "
Egyaltalan nem.
A no beteg. Es ne irigyelj okyan gyerekeket, akiket egy mentalisan beteg no kihasznalt.
#6 azt arra írtam (#5), hogy TE miért vagy 25 évesen szűz. Mert igazából ez tényleges probléma, nem?
Egyébként meg egyrészt, valaki 13 éves korában már 7 sportol, ami látszódhat is, jelleme is karakteresebb, stb, másrészről semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak. Téged mit foglalkoztat, hogy melyik 13 évest molesztálták? Te attól hol leszel előrrébb? Hátrább viszont vagy tőle, mert ahelyett, hogy nőkkel ismerkednél itt próbálsz igazolást vagy felmentést találni.
Kérdező!
Nem csak őt választotta ki. A cikk vége felé írják: más is jelezte, hogy kapott mezten képeket. Tehát az adonisz testes elméletedet elvetheted. Egyébként is tévedés egészséges szexuális vonzalomként vizsgálni az egészet, hiába erőlteted. A nőnek nyilván hiánya volt valamiből, de attól még válogathat. A férj meg valószínűleg szerepet játszott abban, hogy a nő idáig jutott.
Egyébként önmagában a 25-éves szűzség nem probléma, inkább az ahogy megéled és néhány az okok közül, ami
elyek közrejátszanak.
Szerintem egy 18 év alatti gyereknek egyáltalán nem kéne még semmien nemi kapcsolatot létesítenie egy lánnyal (jelen esetben egy nővel) egy csókon kívül (persze nem egy idős nővel) mert még fejben egyáltalán nem érett meg ezekre a dolgokra. Sok 13-16 éves gyerekkel beszéltem akik már voltak szexuális kapcsolatban lányokkal, kb. a 80%-a azt mondta, hogy jól esett neki, de szerintem gáz. És vannak olyan 18-20 évesek aki azt mondták nekem, hogy megbánták a gyerekkori intim kapcsolataikat, mert visszanézve még ők is látják, hogy nem kellett volna. 19 éves fejjel én azt mondom, hogy az a tanárnő egy elmebeteg, aki képes lefeküdni a saját tanítványával, főlleg ha az 18 év alatti. És mellesleg ezt fel is kéne jelenteni, mert pedofília.
És nekem se volt még egy intim kapcsolatom se, és egy jó darabig még nem is lesz.
Ja és még valami, az egyik legjobb haverom még 10 éves korában lefeküdt egy csajjal amit nem a srác akart, mert a csaj vetkőztette le őt és meg*aszatta vele magát. Szerinte jó volt, én el is mondtam neki, hogy szerintem gáz, de ő csak legyintett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!