Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?
Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?
Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)
~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.
51
Nem személyhez kötött. A legkedvesebb férfi típus is kiburul és megváltozik ha évekig kilátástalan a helyzet.
Beteg elvárások vannak. És ha 25 évesen nem tudtam teljesíteni ? Most 10 évvel később hogyan tudnàm? Egyre öregebb az ember. És nincs kegyelem!! Vagy teljesíted az elvártakat vagy szó szerint egyedül döglesz meg.
Felőlem nyugodtan megdögölhetsz egyedül, egyáltalán nem érdekel. És szokj hozzá, hogy mást se nagyon fog.
Mit akarsz elérni egyébként ezzel a rinyával? Milyen megoldást fog neked kínálni ez a vergődés?
53
Persze a kérdés főcíme kb ki is meríti.
54
Hogy írhatsz ilyet egy embertársadnak ? Főleg ismeretlenül? Hogy dögöljön meg?
Lehet neked kellene orvosi segítség.
Az elmúlt 15 évben egyszer volt egy négy hónapos kapcsolatom. Mondjuk valamit megsejtett a párom, mert kaptam egy macskát.
Nem érzem nyomorultul magam, már réges rég nem keresek, ez utóbbit se a szerelem hajtotta, csak hogy népszerűsítse magát a falakon belül. Mintha ott olyan emberek lézengtek volna, akiknek számít a véleményük. Szerencsére a szürke fura mintás ruhások dobtak az értelmi szinten, meg azért nem voltak teljesen hülyék, és kifejezetten jól beszélték a virágnyelvet, különösen azok, akik különféle zsarolások miatt élvezték a wellnest.
A célszemélynek meg fogalma sem volt róla, szerintem azóta sem, hogy tudom. Különösen azt, hogy szeret a Tesco-ba járni.
De hogy a fizetésén kívül valakinek ez + az, meg az aranyalma sem elég, az teljességgel felfoghatatlan.
Visszatérve az eredeti problémára, tehát nem keres, ez még nem azt jelenti, hogy nem találna ha akarna bárkit, de ez szerintem minden emberre áll, mert ha nem lennének ezek a társadalmi korlátok, elvárások, egyéb baromság, csak úgy élnénk mint az állatok, akkor nyilván ez be is következne, ahogy az állatok esetében is.
De mint ember, ezt félre lehet tenni, van rá lehetőség, mert nem vagyunk állatok, hogy ez legyen a legfontosabb.
Persze az más, ha még nincs utódot, mert azért egy nő MINDENT megtesz, még akkor is, ha nem éppen a legjobb módját válassza.Különösen, ha már csörög az ébresztőóra. De pl. az éjszaka közepén taxit hív 35 felett, ha valaki elővesz egy "nejlonzacskót", mert ne raboljuk már egymás idejét.
Persze így, hogy van egy macskája az embernek, már másként értékeli a dolgokat:)
"Hogy írhatsz ilyet egy embertársadnak ? Főleg ismeretlenül? Hogy dögöljön meg?"
Nem azt mondtam, hogy azt kívánom, hogy dögölj meg (most/minél előbb), hanem azt, hogy nem érdekel, hogy egyedül döglesz meg (majd valamikor). Nem érdekel, hogy nem kellesz a nőknek, stb.
58
Szóval közömbös vagy egy ember esetleges halála iránt. Ha épp tanúja vagy hogy egy idős néni piroson megy át a zebrán; elüti egy autó és ott hal meg előtted? Az sem érdekel ? 😒
Még mindig nem érted.
MINDENKI meghal egyszer. Én csak azt mondom, hogy nem érdekel, hogy te egyedül, társ nélkül fogod ezt tenni, mert nem kellesz a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!