Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal lányoknak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?

Figyelt kérdés

Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?

Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)

~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.

2023. szept. 23. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
15%
Kiss Endre Farkas Sodi, bécsi felhőének youtuber 15 milliót szórt el egy hajléktalan, mosdatlan, átoperált férfire, akit nőnek tekint, de még neki se kellett.
2023. szept. 23. 09:24
 2/80 anonim ***** válasza:
31%

1, Igen.

2, Olyan lányoknál, akik nem néznek ki jól és nem pénzesek.

2023. szept. 23. 09:24
 3/80 anonim ***** válasza:
82%
Es gondolom, vekony , csinos, diplomás nő kell...
2023. szept. 23. 09:25
 4/80 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ennyi az élet: ilyen fekete-fehér. Esélyed sincs a boldogságra, tök feleslegesen sírsz. Ezt osztották, ez van, az élet igazságtalan... Nem tudom, van még valami népszerű önsajnáltató marhaság, amit be lehet ide vágni?
2023. szept. 23. 09:25
 5/80 A kérdező kommentje:

1,2

Maradj 2 pipás incel. A kérdés a női (értelmesebb) felhasználók felé szól.

2023. szept. 23. 09:26
 6/80 anonim ***** válasza:
32%

A farokméretet kihagytad.

Nem fontos nekik, csak legyen nagy. :)

2023. szept. 23. 09:29
 7/80 A kérdező kommentje:

4

Nem feltétlen. De azért legyen szimpatikus.

5

Nem tudom. Ötlet ?

7

Ne magadból indulj ki.

2023. szept. 23. 09:34
 8/80 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy én látom, a nem diplomások sokkal odaadóbbak, gazdagabbak, életre valóbbak:)
2023. szept. 23. 09:43
 9/80 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Pontosan a 27. születésnapjan minden nő megváltozik.
2023. szept. 23. 09:46
 10/80 A kérdező kommentje:

10

Írhattam volna bármilyen számot, te abba is bele kötöttél volna igaz? Amúgy mindenki érti hogy arányában a tinédzser korhoz közel amikor még nincs saját kereste az embernek. Ott nem a pénz nekik a fontos hanem hogy “de menő a srác” , “hu de magas” “sportos” , aztán mikor már dolgozik és tudja hogy minden pénzbe kerül. Akkor ràkapcsolnak arra hogyan lehetne több pénzük , hogy éri meg össze jönni valakivel? Ha le lehet húzni…

2023. szept. 23. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!