Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal lányoknak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?

Figyelt kérdés

Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?

Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)

~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.

2023. szept. 23. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%
Hat én már 30 vagyok de meg mindig csak a nagyon szép férfiak jönnek be
2023. szept. 23. 10:58
 32/80 A kérdező kommentje:

30

Nem igaz!!! Megdugni nagyon is szeretném őket!

2023. szept. 23. 11:01
 33/80 A kérdező kommentje:

31

Van az oldalon 3 pipás nő? Ritka bunkó válaszaid lehetnek ha nőként így állsz.

34/80 anonim ***** válasza:
100%

#29! Nem, egyáltalán nem vagyok tehén, sportolok. De ha tehén lennék, az ízlésem akkor is ez lenne, mivel nem testalkat függő, hogy ki tetszik.

De gondolom, ha te ronda és csóró vagy, akkor neked kizárólag a ronda, csóró nők tetszenek. Nekik se kellesz?

35/80 anonim ***** válasza:
0%
🖕 🖕
2023. szept. 23. 11:03
 36/80 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm mondta egyszer, hogy senki sem utálja annyira a nőket, mint a férfiak. Amikor ilyen kérdéseket és kifejtéseket látok, egyre jobban gondolom úgy, hogy igaza van. Legalábbis határozottan van a férfiaknak egy rétege, amelyre igaz.
2023. szept. 23. 11:03
 37/80 anonim ***** válasza:
0%
35-ös, na te is agyon vagy iskolázva, az már biztos:D
2023. szept. 23. 11:04
 38/80 anonim ***** válasza:
100%

36

És mégis ők sírnak, hogy nem jut nekik nő...

Sosem fogom megérteni ezt a mentalitást... Számomra is vannak olyan csoportok, amelyeket nem kedvelek, rosszabbnak tartok, mint másokat, de baszki, eszembr nem jutna azon vekengeni, hogy a tagjai nem vonzódnak hozzám. Még örülök is neki.

2023. szept. 23. 11:16
 39/80 anonim ***** válasza:
0%
Lenyegeben igen. Tagadtam, de azert mar belatom. Konkretan noktol is hallom mar sorban, hogy ezek szamitanak.
2023. szept. 23. 11:28
 40/80 A kérdező kommentje:

34

Valakinek egy milliók által imádott férfi színész is ronda. Meg van aki egész jól keres mondjuk : 500 ezret. De az elvárás már a 700 körül van. Szóval is is csóró valakinek!

Így nem mondanám azt hogy ronda és csóró vagyok, mert nem mindenkinek.

36

Én nem utálom a nőket. Csak a mai világ kialakult elvárásait utálom. Mikor ha valaki nem tökéletes valamiben pl 400 ezret keres nem 420 at , vagy 179 cm nem 180 vagy 85 kg nem 75… stb ez ezen aprosagokon múlik az hogy lehet e barátnője vagy örökre egyedül marad. Na és ezt !! Sokan utalják és az évek alatt a magányában kialakulhat a düh. Ez a nőknek azért nem érthető mert nincs olyan aki total magyanyos. Van egy nővérem , jóindulattal is dagadt. De csak amiről én tudok 15 kapcsolata volt. Ellenben nekem 3! És nem is voltam az egész életemben túlsúlyos. Csak a fentebb irt példa dolgokban hiányzott valami amiért én nem érdemeltem több partnert.

2023. szept. 23. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!