Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak a külső (felszínesség) a 27 feletti nőknek meg a pénz (anyagiasság) a döntő párválasztásnál?
Mégis kinél próbálkozzon olyan férfi aki se nem nézz ki jól, se nem pénzes ?
Ja bocs van egy harmadik féle női csoport az “okostojás” (akik szerint az intelligencia a megszerzett diploma függvénye)
~ De érettségivel én náluk se rugók labdába.
66 vagyok. Ismerek is ilyen embereket...mi lenne benne kamu. Vicc vagy.
Nem fogtad fel a lényeget!
Sose volt 60 kilós párom 😂 és fingom nincs róla ki az a Robika.
Beléd is kár a szó...
#72 Azért Nikocado Avocado elég ismert... Ráadásul meleg. És nem fogyott le, bár nem lennék meglepve, ha ezen dolgozna. De egyelőre nem ez a helyzet.
Kérdező: rinyával semmire nem mész. Nincsenek normális szociális kapcsolataid, nincsenek barátaid, csak dolgozni jársz, aztán macskázni, közben gyakorizol. Mi a francot vársz? Majd egy cuki random csaj beront hozzád az ablakodon? Ne legyél nevetséges. Ha nincs szociális szkilled, nem ismersz meg új embereket, akkor igen, egyedül fogsz meghalni, szeretet nélkül. Felesleges a másik nemre kenned. Ismerkedni úgy lehet, ha kimozdulsz, vannak érdeklődési köreid, kezdeményező és kommunikatív vagy. Senki nem akar egy sarokban gubbasztó, minden iránt érdektelen, kommunikációra képtelen szerencsétlenséget társául.
72 Azért Nikocado Avocado elég ismert... Ráadásul meleg. És nem fogyott le, bár nem lennék meglepve, ha ezen dolgozna. De egyelőre nem ez a helyzet.
Nem vágom ezt a csávót és nem is érdekel...de személyesen is ismerek sok embert aki igen sokat változott minden téren (még mindig nem a kövérség a lényeg).
A többivel teljesen egyetértek.
Csak a galambot várja...
Van érettségid?
És magyarból hogy mentél át ?🤔
Olyannal próbálkoztál már aki a te szinteden van?
Annyit keres mint te, külsőre is hasonló szint, végzettség is…
Próbáltad már?
Nekem is tetszik bombapasi, meg dúsgazdag meg több diplomás .
Sőt egy híres énekes is.
De én átlag nő vagyok, mindenben. Így a férjem is.
Én kifejezetten ronda pasi vagyok, de sosem értettem miért probléma, ha egy nőnek például nem mindegy hogy mennyit keres a pasi vagy hogy hogy néz ki.
Én azt vallom, hogy a gyerek ugye nem a Bmw-re fog hasonlítani, de ha most egy nőnek prioritás az anyagi rész, hát istenem, az ő dolga. Engem ez sosem zavart vagy idegesített. Sőt, a mai világban még meg is értem.
Viszont a férfiak 90%-a rohadt nagy tévedésben van, mert azt hiszik azért sikertelenek a nőknél, mert kevés a pénzük. Hidd el, ha böszme vagy, havi 2 milliós fizetéssel is az leszel és akkor sem fogsz a kutyának se kelleni. Ezt már csak onnan tudom, hogy most vagyok 33 éves, mindig is jól fizető állásom volt, most is bőven 1 millió felett keresek. Mégsem ugrálnak körbe a nők. Ez inkább csak ilyen hamis önigazolás amit csinálnak a férfiak, hogy böszme vagyok az életben, biztos kevés a pénzem.
A külső pedig: ha valaki azt mondja, hogy neki mindegy hogy néz ki a másik, az hazudik. Mindegy hogy férfi vagy nő.
Van a munkahelyen egy 18 éves csaj, jól néz ki, szép, a saját fülemmel hallom, hogy így 20-tól az 50 éves férfiakig bezárólag beszélik egymás között, ki hogyan b.szná meg...
Meg van egy másik nő, ő ilyen 28 körüli, elhízott is, meg arcra is elég gáz, de egy jótét lélek, tehát emberileg top, de konkrétan mindenki csak röhög rajta meg kibeszélik ugyanazok a férfiak, akik 10 perccel előtte azt ecsetelték, hogy b.sznák meg és miket csinálnának a 18 éves lánykával.
Ezek alapján megegyezhetünk abban, hogy a férfiaknak pont ugyanolyan fontos a külső mint a nőknek. Ha ez nem így lenne, akkor nem röhögnének és pofáznának ki egy nőt, akinek az egyetlen bűne, hogy nem nyert a genetikai lottón.
Mint ahogy én sem nyertem rajta, de nem hiszem hogy ezért a nőket kellene hibáztatni.
A külső fontos, ez tény. Sem férfi sem pedig nő nem lesz felszínes azért, mert nem jön össze egy ronda emberrel. Ha azért felszínes vagyok, mert nem jönnék össze egy túlsúlyos lánnyal, aki ráadásul még igénytelen is, akkor vállalom, hogy felszínes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!