Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok azért kicsinálva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?

Figyelt kérdés

És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.

Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.

Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.

2023. szept. 12. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
0%

Csinos, vékony vagy átlagos testalkatú nő nehogy már fétis legyen.

Hàt hol élünk.

Ez teljesen természetes.

2023. szept. 15. 22:47
 72/75 anonim ***** válasza:
3%

"Csinos, vékony vagy átlagos testalkatú nő nehogy már fétis legyen."

Nyugi ez csak az ő beteg elméjükben fétis.

A gazdag palikra ráizgulni a pénzük miatt meg ugye teljesen normális. Ezeket viszont még a saját fajtájuk is arconköpné annyira visszataszító a jellemük

2023. szept. 15. 23:25
 73/75 anonim ***** válasza:

"Nyugi ez csak az ő beteg elméjükben fétis."

Itt egy ember írogatott ilyet, úgyhogy indokolatlan a többesszám.

Maximum extrém vékony nőkre fétis ráizgulni. Pl. a kérdező által említett 45-55 kilós nőkre (max. 155-160 centis nő esetében normális, 170 centis nőnél extrémitás).

Vékony/karcsú/sportos/normál alkatú nőre izgulni semmiképpen sem fétis, és ebbe a legtöbb 170 centihez 60-65 kilós nő is beletartozik.

Gazdag palikra nem normális ráizgulni a pénzük miatt. Ha valóban felizgul valaki a pénzre, na az már egy durva fétis. :D

De amúgy nem ezt írta, hanem azt, hogy taszítja a csóróság.

2023. szept. 16. 02:20
 74/75 anonim ***** válasza:

Ez nem így van, hogy csak az extrém testalkat a fétis, illetve 170 centinél egyáltalán nem extrém a 45-55 közötti kg, egyszerűen sovány az ilyen ember, alatta van a kórosan sovány, az az extrém, tök sokan voltunk így, sima s mérettel, néha xs is kellett, de ritkán. Alatta van még az xxs, az az extrém, ami a szélsőség, annál nincs lentebb. És nem, mondtam már nem én vagyok az anyagias, az egyik szobát bérelt például és lyukas cuccot hordott havi 140et keresett, a másik meg parkolóőr volt. A 110 kilós tényleg gazdagabb volt, de mivel iszonyú bénán nézett ki, nem is tudtam, és meg is lepett vagy egy hónapra rá, mire kiderül. Pénzre kevesen izgulnak, az is fétis, de a sima anyagiasok nem szexuális vonzalom alapján választják a pénzes pasikat!

Mostmár idemosnátok az átlagost is, ugye? A kérdésben ilyenről szó sem volt, sőt arról szólt, hogy vékonyaknak csak a tényleg vékonyakat tekintsük.

170/60-70 az átlagos, ami egyáltalán nem vékony, amiről a kérdés szól(kivéve, ha fitnessel foglalkozik valaki, ami nyilván nem játszik, átlagos emberekről beszélünk, a testépítés meg extrém sport). Ha vékony lenne, nem hívnák átlagosnak.

Mondtam, az a normális, ha szélsőbb értékek nem, azon belül pedig minden oké neked, mert nem az alakjára gerjedsz. Tehát a 45-50kilóstól mondjuk a 80-85 kg ig(ami picit husi csak 170 centihez képest). XS mérettől egészen L-XL méretig, ahogy az átlagos férfiak teszik(ezért látsz több pasit is husibb nőkkel, nem azért, mert ez jut nekik, hanem mert amíg nem szélsőség, nem érdekli őket a testalkat, az embert szeretik meg, nem a vékony alkatot, ők nem fetisiszták). Ezt csinálja a pasi 70%. Fetisisztából rengeteg van náluk, mindenki másra:D

Onnantól, hogy nem csak a szélsőbb értékeket zárod ki, már azon a szinten vagy, mint aki nagy cickókra gerjed, vagy mondjuk csak hatalmas popsira áll neki, vagy csak a szőkékkel vagy csak vörösökkel jön össze. Ha a testének egy bizonyos tulajdonságára áll fel, az nem normális, nem átlagos, és bizony fetisizmus, a szerelemhez meg köze nincs. Attól, hogy csak egy embert érdekel, hogy a logika útján felnyissa a kérdező szemét, még nem mond hülyeséget, főleg, ha olyan ember, mint én:DD

Tévhitben ringatod magad, ha azt hiszed mindenki olyan, mint te, csak ezt akarod látni, hogy ne érezd magad rosszul. Ma egy kb 80 kilós kicsit husi nő(szép arc, túracucc) hatalmas szerelemben ült a párjával mellettünk a vonaton, összedugták a lábukat egymással szemben, meg minden, nagyon cuki volt. Tele a világ ilyenekkel, az átlagos férfinek a nő személyisége számít, a testalkatában csak annyi, hogy ne legyen szélsőség.

[link]

Nem találtam megfelelő listát, mert itt túl kicsi az átmenet a fat és a supersize között, szerintem csak a szög más, meg az egyik barna.. De az átlag pasi a fiústól a husiig megdugná őket és beléjük is tudna szeretni, sőt, vagy 10 kilóval a husi felett is beleférne, illetve az atletikus is, viszont az izmos már egy másik szélsőség.. :D

2023. szept. 17. 07:03
 75/75 anonim ***** válasza:

Mindenki azt vár el, amit akar. XD Az a jogtalan, hogy mások ízlésével foglalkozol... Mit számít, hogy kinek-mi tetszik? Azt hiszed, hogy a sportos pasiknak nem tetszhetnek az olyan nők? Nem a te tavadból halászik, örülj neki. De hogy miért bánt másokat, hogy nem egyezik az ízlésük, azt sosem fogom megérteni...

Szánalmas, hogy egyeseknek ez ekkora problémát okoz.

2023. okt. 3. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!