Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?
És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.
Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.
Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.
Nekem pedig az anyagiakra hajtó nők is visszataszítóak
De nyilván bedurciztál mert sértő voltam. Pedig nem is veled voltam sértő, hiszen 75 kg nem kövér
De aki a lóvét nézi előbb az nem kéne 50 kilósan sem
51
Azt IS! Meg, sok egyéb mást! Rávilágitottam, hogy ugyanolyan felszines vagy, mint én. Neked a vékonyság fontos, ha külsosegről van szo, nekem meg pl az anyagiak! Nincs ezzel gond! Csak ne legyél álszenteskedő kettősmérce!
"Rávilágitottam, hogy ugyanolyan felszines vagy, mint én."
Pontosan tudom mire világítottál rá, felesleges magyarázni.
De megérteni ugy sem fogod, hogy külsőségek alapján válogatni elfogadott, míg anyagiak alapján válogatni erkölcsileg kifogásolható. Téged nyilván nem fog zavarni, de még a feminácik nagy része is köpnek rád emiatt, szóval én erre nem lennék büszke.
A testiség ugyanis a szerelmi vonzalom szerves része, míg az anyagiak nem lehetnek részei. Ergo amikor te anyagiak alapján válogatsz, magát a vonzalmat teszed háttérbe. Ezért fognak téged elítélni, míg a vékony nőkre vágyók ezért nem elítélhetők
A testiség ugyanis a "szerelmi vonzalom szerves része, míg az anyagiak nem lehetnek részei."
Szerelemből nem élsz meg. Lehetsz akármilyen szerelmes, ha nagy az anyagi különbség tonkrementek.
Mellesleg attól mer valaki nézi az anyagiakat még a vonzalmat nem teszi félre.
Itt a pasik többsége szokott nyikogni, hogy a nőknek a magasság a mániája pl.
"Szerelemből nem élsz meg."
Bizony nem. Mert a szerelem nem arra való hogy megèlj belöle
Ha ezt felfognád nem néznènek kollektívan ribinek.
"Lehetsz akármilyen szerelmes, ha nagy az anyagi különbség tonkrementek."
Hát pedig lehetsz te akármilyen gazdag, ha nincs szerelem, semmit sem ér.
Persze az anyagiakat is lehet nézni egy bizonyos ponton a kapcsolatèpítèsnek, de ha ez az első akkor az nagyon ótvar.
A vonzalmat megölheti az anyagiak, ez tény. De az elsőnek akkor is a vonzalomnak kell lennie, ami szétcsúszhat ha nagyok a különbsègek. Ezzel sincs probléma, mert az össze nem illök vonzalmának szèteséséről van csak szó.
"Lehetsz akármilyen szerelmes, ha nagy az anyagi különbség tonkrementek."
Ez vagy-vagy.
Vagy az anyagiak alapján döntesz, vagy a vonzalom alapján. A válogatólista luxusát csak a nők engedhetik meg maguknak
"Itt a pasik többsége szokott nyikogni, hogy a nőknek a magasság a mániája pl."
Jogos az elvárás, ha ez a vonzalom alapja.
A magasság nagyon fontos preferencia!
Az anyagiak annál kevésbé vállalható elvárás
56 lszrm minek nézel...nem releváns a véleményed és nem is helytálló.
Szóval akinek van pénze az nem lehet szerelmes? Ok.
Nekem meg olyan párjaim voltak eddig akik hasonló anyagi szintén voltak, mint Én és tetszettek is. Még mindig nem tarja ki a 2 egymást.
Válogatni nem csak a nők tudnak nemmellesleg...sok pasi is bőven tud.
57.
Én nem az eddigi vitatkozó táborból vagyok, de egy mobdatixra azért én is reagálnék.
"A pasik is tudnak válogatni"
Igen tudnak. Azok, akik 10 pontosak és nagyon jól néznek ki.
Egyébként nem. A mai világban örülünk ha egyálltalán hozzánk szól egy nő.
Abszolút teljes mértékben a nők uralják most a társkeresést. Totál az van, hogy a nő választ.
Akit kiválaszt egy nő, annak jön a mennyország. Akit nem, annak marad a pokol.
Én már annak is örülnék, ha leköpne az utcán egy nő. Mert legalább történt valami. Legalább észrevettek. Már az is öröm, hogy ha a LIDL-be rámköszön a pénztáros.
Sajnos ez van manapság.
"Egyébként nem. A mai világban örülünk ha egyálltalán hozzánk szól egy nő."
Az istenért nem fogjátok fel, hogy ha olyan szinten vagytok, hogy örülni kell, hogy egyáltalán hozzátok szól nő, akkor nemhogy 10 pontosak nem vagytok, hanem inkább 5 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!